Andersons: Priecāties vēl nav pamata (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja valstsvienība šodien Helsinkos aizvadīja treniņu pirms pasaules čempionāta (PČ) mača ar Vācijas izlasi. Uz sarunu TVNET aicināja mūsu komandas aizsargu Jāni Andersonu, kurš atzina, ka mērķis Latvijas valstsvienībai paliek nemainīgs - ceturtdaļfināls.

Lielās cīņas vēl priekšā

«Protams, spriedze vairs nav tik lieka kā iepriekš. Tomēr lielās cīņas mums vēl priekšā. Ar nopietnu apziņu gatavosimies atlikušajiem trijiem mačiem,» pēc piektdienas treniņa skaidroja Andersons.

Mūsu komanda nākamo maču aizvadīs pret Vāciju, pēc tam tiksies ar Franciju, bet pēdējā apakšgrupas cīņā spēkosies ar Somiju.

Mēģinās uzspiest savu spēli

«Šodien un rītdien aplūkosim Vācijas komandas video. Domāju, ka mums vairāk jādomā par savu sniegumu, nevis jāskatās uz pretinieku. Nemēģināsim pielāgoties vāciešiem, bet gan centīsimies uzspiest savu spēli.»

Uzdevums paliek spēkā

26 gadus vecais Andersons atklāja, ka uzvaras pamatā pret Slovākiju bija pašaizliedzīga spēle aizsardzībā. «Viennozīmīgi divcīņās bijām pārāki, arī veiksme bija mūsu pusē. Ja arī atlikušos mačus aizvadīsim līdzīgā manierē, viss būs kārtībā.»

«Uzdevums paliek nemainīgs - ceturtdaļfināls,» atzina Andersons. «Bet vēl priecāties nav pamata. Iesim uz katru nākamo maču un sitīsimies līdz galam.»

Katras apakšgrupas četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet vājākā valstsvienība atstās elites divīziju. Tālākais turnīra reglaments ved uz Zviedriju, kur tiks noskaidrots galīgais vietu sadalījums.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu