Kabalas garīgais līderis Jehuda Bergs apmeklēs Rīgu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 21. maijā plkst. 19.00 Latvijas Zinātņu akadēmijas Lielajā zālē notiks Jehudas Berga lasījums «Sevis izzināšanas ceļš uz harmoniju mūsdienu pasaulē». Tā būs unikāla iespēja klātienē iepazīties ar šo izcilo personību, kā arī iegūt zināšanas un praktisku pieredzi par sevis pilnveidošanas un attīstīšanas iespējām.

Kabala ir sena mācība par to, kā no pasaules iegūt to, ko vēlamies. Jehudas Berga lielākais talants ir sarežģītus, filozofiskus, reliģiskus un zinātniskus jautājumus pasniegt viegli uztveramā un saprotamā formā. Viņš spēj praktiski pamatot cilvēka spēju pilnveidoties tik tālu, lai mainītu ne tikai sevi, bet arī apkārtējo pasauli, rezultātā sasniedzot reālas pārmaiņas dzīvē, darbā un attiecībās. Šādi skaidrot sākotnēji grūti izprotamo kabalas mācību iesāka viņa vecāki - Rava un Karens Bergi. Laulātais pāris 1969.gadā nodibināja pirmo kabalas centru Telavivā, kas šobrīd izaudzis līdz 54 filiālēm visā pasaulē. Jehuda un viņa brālis Maikls turpina vecāku iesākto.

Jehuda Berga padomos ieklausās tādas veiksmīgas pasaules slavenības kā dziedātāja Madonna, režisors Gajs Ričijs, aktrise Gvineta Paltrova, aktieris Eštons Kečers, modes dizainere Donna Karana, Deivids un Viktorija Bekhemi, aktrise Keira Naitlija un daudzi citi. Šīs un citas ievērojamas personības regulāri apmeklē Kabalas centrus visā pasaulē, praktiski lietojot iegūtās zināšanas, lai veicinātu savu personisko izaugsmi.

Viedā vīrieša vizītes organizatore ir latviete Dace Blanka, kura šobrīd dzīvo un strādā Anglijā, un ir projektu kuratore Londonas kabalas centrā. Viņa uzsver, ka savā būtībā Jehuda Bergs ir ļoti vienkāršs. Lai arī viņš tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem Rabīniem pasaulē, Bergs neatteiks padomu nevienam, kurš to vēlēsies uzklausīt. Visiem, kas uz kabalu raugās piesardzīgi, Dace Blanka iesaka nebaidīties un salīdzināt to ar daudzpakāpju mācību sistēmu. Tās pamats balstās uz vēlmi sākt risināt savas problēmas un iekšējās pretrunas. Nākamais līmenis attiecas uz sevis izzināšanu, bet pēc tam cilvēks jau ir gatavs reālām pārmaiņām. Viņa uzsver, ka kabala nav reliģija, jo tā nesludina pakļaušanos kādam augstākam spēkam. Gluži pretēji – kabalā cilvēks visu dara pats.

Jehuda Bergs ir sarakstījis vairāk nekā 30 grāmatas, no kurām virkne ir pasaules labāk pārdoto grāmatu sarakstos. No tām populārākā – «Kabalas spēks», tulkota 20 valodās. Viņa lekcijas ir pieprasītas un gaidītas visā pasaulē, kurās cilvēki mācās, kā kabalas principus izmantot savā ikdienas dzīvē. Jehudas Berga pamata dzīves vieta ir Losandželosa, kur viņš dzīvo kopā ar savu sievu un 5 bērniem.

Kopā ar Jehudu Rīgā viesosies arī Londonas kabalas centra vadītājs Markus Vestons (Marcus Weston), kurš Latvijas Universitātes studentiem lasīs ievadlekciju «Kabala – garīga mācība, filozofija vai zinātne?» Markus Vestons ir starptautiska mēroga lektors un konsultants biznesa līderiem, kā arī ANO vieslektors. Viņš sniedz ieteikumus, kā garīgās vērtības var palielināt uzņēmuma produktivitāti un labklājību.

Biļetes uz Jehudas Berga lekciju pieejamas Biļešu paradīzē: www.bilezuparadize.lv. Cena Ls 5.00

Plašāka informācija: Dace Blanka mob. 26517403, kabala.lv@gmail.com

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu