Evija Smagare dzied par cilvēku nesaskaņām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Olga Fedjakina
References: API SITE

Pēc ilgāka pārtraukuma jaunā dziedātāja un dziesmu autore Evija Smagare no Daugavpils, sadarbojoties ar mākslinieku Goran Gora, ierakstījusi jaunu radio singlu "This is Why We Fight", informē dziedātājas pārstāvji.

Jaunā dziesma atšķiras no iepriekšējiem singliem gan ar savu skanējumu, gan ar tēmu. Skaņdarba būtība atspoguļo tos daudzos ne tik priecīgos notikumus pasaulē, kuriem diemžēl bija lemts notikt, teikts dziedātājas preses paziņojumā.

"Dziesma skar globālu tēmu, ietverot sevī pašreiz notiekošās karadarbības un nesaskaņas starp cilvēkiem, kas liek saprast to, ka tieši cilvēks atrodas visu notikumu epicentrā un ir atbildīgs par to sekām," dziesmas vēsti komentē Evija.

Dziesmas skanējumu ir ietekmējusi arī Jāņa Holšteina jeb Goran Gora piedalīšanās. Skaņdarbā ir izmantoti elektroniskās mūzikas elementi, kas padara dziesmu atšķirīgu. Goran Gora piedalījies dziesmas producēšanā, savukārt skaņas pēcapstrādi veicis Kaspars Ansons. Dziesmas teksta un mūzikas autore ir Evija Smagare.

Šis būs trešais Evijas singls. Līdz šim radiostacijās ir skanējušas divas dziesmas – pirmais singls "1U2me" un "Monday’s song", kura savulaik Latvijas radiostaciju topos noturējās vairākus mēnešus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu