Ātrākā Impreza Nirburgringā (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/revolution247

Britu auto tūninga ateljē Revolution Motorstore ir uzbūvējusi Subaru Impreza STI, kas nupat kļuvusi par ātrāko ielas Impreza Nirburgringā. Britiem izdevās četrkārtējā pasaules rallija čempiona Tomija Makinena 2011.gada rekordu pārspēt par gandrīz divām sekundēm.

Tūninga kantoris par bāzes automobili izvēlējies Japānas tirgum domātu iepriekšējās paaudzes Impreza eksemplāru. Pārbūves procesā auto ir šķīries no aizmugurējām durvīm, tam ir oglekļa šķiedras motora pārsegs, jauni spārni ar paplatinātām riteņu arkām, alumīnija bagāžnieka vāks, plānāki logi, cits antispārns, bet aizmugurējā sēdekļa vietā ir cauruļu drošības rāmis, raksta Motor.ru.

Foto: www.facebook.com/revolution247

Motora telpā šim auto atrodas augstas veiktspējas 2,1 litra četru cilindru turbo dzinējs. Turbīnai darbojoties ar pilnu jaudu, agregāts attīsta 515 zirgspēkus un 677 Nm, taču Nirburgringā auto veiktspēja tika ierobežota pie 406 ZS.

Vēl pie modifikācijām jāatzīmē, ka auto ir īpaši spēcīgas bremzes bez ABS, ar tālvadību regulējami amortizatori, 19 collu OZ zīmola vieglmetāla diski un Recaro sēdekļi.

Revolution Motorstore plāno sākotnēji uzbūvēt 10 šādus auto un katru no tiem pārdot par vismaz 72 tūkstošiem mārciņu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu