"Beastie Boys" straumē jauno albumu mājas lapā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Amerikāņu hiphopa grupa "Beastie Boys" reaģējusi uz sava jaunā albuma "noplūšanu" tīmeklī un no šodienas savā mājas lapā sāk straumēt "The Hot Sauce Committee pt 2" dziesmas, ziņo ārvalstu prese.

Tīmeklī nelegāli sākotnēji nonākusi jaunā albuma cenzētā versija, taču tagad Bruklinas trio nolēmis "The Hot Sauce Committee pt 2" īsto versiju straumēt savā mājas lapā.

"Labie ļaudis, diemžēl no mums neatkarīgu apstākļu dēļ albuma "tīrā" versija noplūdusi internetā,"

teikts grupas mājas lapā. "Tādēļ mēs piedāvājam albuma netīro, neķītro versiju mūsu mājas lapā. Mēs ceram, ka tas atnesīs daudz prieka, apskāvienu un harmonijas!"

Albuma "strīms" ir vēl viena jaunās plates mārketinga kampaņas sastāvdaļa. Viens no iespaidīgākajiem grupas astotā studijas albuma veicināšanas notikumiem ir 30 minūšu gara īsfilma "Fight for Your Right — Revisited" (skat. video), kurā dažādās lomās piekrituši piedalīties teju vai visi Holivudas komiķi - Džeks Bleks (Jack Black), Sets Rogans (Seth Rogen), Vils Ferels (Will Ferrell) u.c. Īsfilmā redzami arī tādi aktieri kā Elija Vuds, Kirstena Dansta, Sūzena Sarandona un daudzas citas slavenas Holivudas kinozvaigznes.

Paši "Beastie Boys" filmā parādās policistu tērpos.

Albuma oficiālais izdošanas datums ir 3.maijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu