Meitene no Latvijas Vic Anselmo pelna naudu, muzicējot Vācijā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Gotiskās mūzikas izpildītāja, dziedātāja Vic Anselmo jau vairākus gadus dzīvo Vācijā un ir aktīvi iesaistījusies Vācijas gotiskās mūzikas dzīvē. Dziedātāja koncertē un pelna iztiku ar mūziku.

Dziedātāja uzsver, ka viņai ļoti patīk Vācija un šo vietu viņa uzskata par mājām, kaut gan dzimtene viņai vienmēr būs Latvija. Vic Anselmo prot vācu valodu, un sarunāšanās vāciski nerada nekādas grūtības, arī pie atšķirīgās mentalitātes dziedātāja ir pieradusi un to pieņēmusi.

«Protams, saņemties un aizbraukt bija grūti, bet es saņēmos. Ilgojos pēc Latvijas, ģimenes, dabas, bet tajā pašā laikā es Vācijā jūtos komfortabli un esmu laimīga. Šajā laikā esmu ieguvusi daudzus draugus un iekārtojusi savu dzīvi,» par pārmaiņām dzīvē stāsta Vic Anselmo.

Foto: Runa Norgard

Brīvajā laikā dziedātāja labprāt apceļo Vāciju, pavada laiku ar draugiem, velta laiku savam hobijam – zīmēšanai un spēlē «X Box».

Salīdzinot mūzikas dzīvi Latvijā un Vācijā, dziedātāja stāsta, ka Vācija ir liela valsts ar daudzām iespējām mūziķiem, cilvēki ir atvērtāki pret dažādu stilu mūziku.

Foto: facebook.com

Dziedātāja tikko ir atgriezusies Vācijā pēc Eiropas tūres, kurā devās kopā ar populāro rokgrupu «Antimatter». Vic Anselmo tūres laikā apceļoja tādas valstis kā Krievija, Francija, Norvēģija, Grieķija, Nīderlande un Somija.

«Būt par mūziķi ir vislieliskākā profesija uz zemes. Dievinu ceļot, iepazīt cilvēkus un jaunas kultūras. Tas rada iespēju apmainīties ar muzikālajiem stāstiem un enerģiju. Protams, ir medaļai arī otra puse, ko izjutu «Antimatter» tūres laikā, - kad guli trīs dienu laikā trīs stundas, ne par ko citu kā gulta un normāla dzīve tu nespēj sapņot,» smejas dziedātāja.

Foto: facebook.com

Tūres laikā dziedātāja Vic Anselmo un «Antimatter» solists Miks Moss izpildīja grupas «Antimatter» dziesmas akustiskās skaņās.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu