Sešas zvaigznes kuras mīl un ienīst Kardašjanas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Māsas Kima, Kortnija un Kloja Kardašjanas popularitāti ieguvušas, pateicoties TV šovam «Keeping Up with the Kardashians», spēj noturēt šovā iegūto popularitāti un nepārtraukti parādās ārzemju mediju pirmajās lapās. Viņas ar savu rīcību ir ieguvušas daudz pielūdzēju un nelabvēļu.

Māsu nelabvēļu top 6

1. Rīzai Viterspūnai nav izveidojies respekts pret realitātes šova zvaigznēm. Aktrise uzskata, ka iekļūt apritē Holivudā ir iespējams arī bez piedalīšanās realitātes šovā. Aktrise uzsver: kad viņa sākusi darboties šajā biznesā, ja kādam pēkšņi «uzpeldējis» seksa video, mākslinieks juties apkaunots, gluži tāpat, ja fotografē sevi kailu, izmantojot telefonu, tad vienmēr aizsedz seju, lai tad, ja pazūd telefons, nekas tāds pēkšņi netiek publiskots.

No kreisās: Džons Hams, Mihaels Buble un Kristena Kavalari
No kreisās: Džons Hams, Mihaels Buble un Kristena Kavalari Foto: AFP/LETA/AP/Scanpix

2. Aktieris Džons Hams savu nepatiku pret Kimu, Kloju un Kortniju nekad nav slēpis un publiski viņas nosaucis par stulbajām idiotēm.

3. Dziedātājs Mihaels Buble sava koncerta laikā licis klausītājiem ar aplausiem uz skatuves sagaidīt Kimu Kardašjanu; izskanot aplausiem, dziedātājs teicis, ka tas bija tikai joks un tā palaistuve nekad nebūs uz vienas skatuves ar viņu.

4. Kristena Kavalari nebija laimīga, kad māsas izplatīja baumas, ka viņai bijis mīlas romāns ar Skotu Disiku. Kristena komentējusi, ka domā, ka pārējās māsas izmanto Kimas popularitāti, viņas dzīvi un vēlas no tās izspiest visu dzīvības sulu.

5. Daniels Kreigs intervijā Anglijas telekanālam izteicies, ka, skatoties uz Kardašjanām, rodas iespaids: ja vēlies pelnīt miljonus tev ir jānokļūst televīzijā, jāuzvedas kā pēdējam idiotam un nauda pati birs kabatās.

6. Godpilno sesto vietu ieņem Kimas bijušais vīrs Kriss Hamfrijs, kurš ar Kimu bija precējies veselas septiņdesmit divas dienas. Šķiršanās procesa laikā sportists nekautrējās izteikt savas domas par glamūrīgo ģimenīti.

Daniels Kreigs, Kriss Hamfrijs un Rīza Viterspūna
Daniels Kreigs, Kriss Hamfrijs un Rīza Viterspūna Foto: AFP/LETA/AP/Scanpix

Māsu labvēļu top 6

1. Aktrise Amanda Bainsa un Kardašjanu māsas nepārtraukti portālā «Twitter» apmainās ar mīlestības apliecinājumiem. Aktrise sākusi mīlēt māsas pēc Kimas paziņojuma, ka viņai patīk Amandas dramatiskais grims.

2. Šova «Amerikāņu elks» aizkulišu vadītājs Raiens Sikrests vienmēr ir bijis māsu lielākais fans un atbalstītājs.

3. Dziedātāja Keša nekad nav noliegusi, ka nespēj beigt skatīties Kardašjanu TV šovu, jo mīl šovu un māsas.

Amanda Bainsa, Raiens Sikrests un Keša
Amanda Bainsa, Raiens Sikrests un Keša Foto: AP/Reuters/Scanpix

4. Dziedātājai Kellijai Osbornai patīk kopā ar māsām izklaidēties, apmeklējot klubus.

5. TV šovu zvaigzne Nikola Ričija ir uzaugusi kopā ar Kardašjanu māsām un vienmēr ir viņas aizstāvējusi un uzskatījusi par tuvām draudzenēm.

6. Dziedātāja Demija Lovato vienmēr ir bijusi māsu pusē un šova «X Faktors» laikā izmantoja ikvienu iespēju, lai būtu māsu tuvumā.

Kellija Osborna, Nikola Ričija un Demija Lovato
Kellija Osborna, Nikola Ričija un Demija Lovato Foto: AP/Reuters/Scanpix
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu