ASV dominē Hatavejas un Aizenberga runājošie putni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kases grāvēja "Ledus laikmets" (Ice Age") veidotāju jaunākā lente "Rio" turpina dominēt Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo ārvalstu prese.

Annes Hatavejas (Anne Hathaway) un Džeses Aizenberga (Jesse Eisenberg) runājošie putni filmā "Rio" šonedēļ ir populārākā izklaide Ziemeļamerikas kinoteātros, nopelnot 26.8 miljonus dolāru.

Otrajā vietā ASV ir jaunums – režisora un aktiera Tailera Perija (Tyler Perry) afroamerikāņu komēdija ar anglisko nosaukumu "Tyler Perry's Madea's Big Happy Family". Pirmajā nedēļā 25.8 miljoni (skat. video).

Sāras Grūenas (Sara Gruen) romāna "Ūdens ziloņiem" ("Water for Elephants") studijas "20th Century Fox" ekranizācija ar jauno veterinārārstu Robertu Patinsonu (Robert Pattinson) un viņa mīlas objektu - meiteni Rīzu Viterspūnu (Reese Witherspoon) galvenajās lomās, ar 17.5 miljoniem nr.3.

Foto: publicitātes

Stabilus rezultātus uzrāda sporta drāma "Soul Surfer" (sporta drāma, kas balstīta uz patiesiem notikumiem par profesionālu sērfotāju, kura haizivs uzbrukumā zaudējusi roku), trilleris "Hanna" un šausmu filma "Insidious".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu