Arī pasaku varoņiem savs seriāls: «Reiz sensenos laikos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mīlestība un piedzīvojumi, ģimenes saites un neatļautas kaislības - tas viss apvienots vienā unikālā stāstā, trīs Primetime Emmy balvām nominētajā seriālā «Reiz sensenos laikos» (Once upon a time). Tas ieved pasaulē, kurā satiekas visu slavenāko pasaku varoņi un mīlestība joprojām ir stiprāka par nāvi. Jaunais seriāls aizvedīs galvu reibinošos piedzīvojumos no 22.maija trešdienās 22:00

Jaunā seriāla «Reiz sensenos laikos» veidotāji ir episku stāstu lielmeistari, producenti un scenāristi Ādams Horovics un Edvards Kitsis. Pirms dažiem gadiem pasaule, aizturējusi elpu, sekoja viņu veidotā seriāla «Lost» notikumiem. 2010.gadā abi sarakstīja scenāriju fantastikas kino grāvējam «Trons: mantojums», pērn sāka darbu pie seriāla «TRON: Uprising». «Reiz sensenos laikos» kļuvis par abu kopdarbu, kurš jau no pirmās sezonas ar savu vērienu, iztēles lidojumu un negaidītajiem pārsteigumiem

aizrāva skatītājus visā pasaulē un kuram pašlaik tiek filmētas jau otrās sezonas sērijas.
Foto: http://beta.abc.go.com/

Kolorītais aktieru klāsts

Galvenās varones Emmas Svonas lomu tēlo aktrise Dženifera Morisone, kura strādāja slavenā Doktora Hausa komandā līdz pat sestajai sezonai (imunoloģe Alisona Kamerona). Vēl seriālā sastapsiet Primetime Emmy balvai nominēto kolorīto britu aktieri Robertu Kārlailu, kurš ir atveidojis galvenās lomas tādos seriālos kā «28 Weeks Later», «The Full Monty», «Trainspotting» un daudzos citos. Savukārt Sniegbaltītes lomas atveidotāja Džinifera Gudvina pārī ar Džoakinu Fēniksu spēlējusi biogrāfiskajā filmā par slaveno amerikāņu dziesminieku Džoniju Kešu «Walk The Line».

Foto: publicitātes

Divi stāsti saplūst vienā

Trīs Primetime Emmy balvām nominētā seriāla «Reiz sensenos laikos» (Once upon a time)

darbība paralēli risinās divās pasaulēs.

Mūsdienās Amerikas pilsētiņā, kas saukta par Storibruku, un pasaku pasaulē, kur Ļaunā karaliene par visu vairāk vēlas iznīcināt Sniegbaltīti. Mūsdienās Emmas Svonas 28. dzimšanas dienā pie jaunās sievietes durvīm pieklauvē desmit gadu vecs zēns. Puika izrādās Emmas adopcijai atdotais dēls Henrijs, kurš aizmucis no mājām, lai sameklētu savu īsto māti. Turklāt zēns ir pārliecināts - Emmai lemts īpašs liktenis: novērst lāstu, kas uzlikts mazajai pilsētiņai Storibrukai un tās iedzīvotājiem. Tikmēr pasakā Ļaunā karaliene uzbrūk Sniegbaltītei un Princim neilgi pēc tam, kad pasaulē nākusi abu meitiņa. Vienīgā cerība ir sūtīt prom savu atvasi, paglābjot viņu no ļaunuma, lai meitene pieaugusi atgrieztos uzveikt sirdi nocietinājušo karalieni. Atklāt, kā abas pasaules saistītas un kā visiem labi pazīstami pasaku varoņi iedzīvojušies mūsdienās, ir pārsteiguma prieks, kas katram jāizbauda pašam!

Foto: publicitātes

Vērojiet jauno seriālu «Reiz sensenos laikos» no 22.maija trešdienās 22:00 kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu