Labdarības akcijā "Nepaej garām!" saziedoti 29 tūkstoši latu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klusajā sestdienā Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Bērnu fonda (LBF) labdarības akcijas „Nepaej garām!” tiešraides laikā saziedoti 29 tūkstoši latu vasaras nometņu rīkošanai bērniem ar īpašām vajadzībām, pastāstīja LTV pārstāve Ieviņa Ancena.

Akcijas noslēguma koncerta tiešraidē no Rīgas Latviešu biedrības nama uzstājās Rīgas Doma kora skolas audzēkņi, bērnu popgrupas „Jūras akmentiņi” un „Rīgas akmentiņi”, Dukuru ģimene, grupa „Credo”, „Triānas parks” un Roberts Pētersons.

Pagājušajā gada Lieldienās LTV un LBF kopīgi rīkotās akcijas „Nepaej garām!” noslēguma tiešraides laikā vasaras nometņu organizēšanai tika saziedoti vairāk nekā 55 tūkstoši latu, bet kopš 2009. gada šo akciju laikā šim mērķim kopumā savākti jau vairāk nekā 100 tūkstoši latu.

"Vasaras nometnes nenozīmē tikai atpūtu un iespēju bērniem ar īpašām vajadzībām pabūt ārpus savas istabas vai slimnīcas sienām. Nometnes ir kā radošs tramplīns, kas ikvienam šādam bērnam ļauj sevi apzināties kā līdzvērtīgu sabiedrības locekli. Vienlaikus nometne sniedz lielisku iespēju visdažādāko talantu un radošo spēju izkopšanai. Iespējams, tieši vasaras nometne var kļūt par vietu, kur bērniem ar īpašām vajadzībām izvēlēties savu nākamo profesiju vai vaļasprieku, saredzot nākotnes perspektīvu," klāstīja Ancena.

Šoreiz akcijas laikā tika vākti līdzekļi 12 vasaras nometnēm, kurās varēs piedalīties vairāk nekā 300 bērnu ar īpašām vajadzībām.

Akcijas ”Nepaej garām!” ziedojumu tālrunis 90006484 turpina darboties - uz to piezvanot, iespējams ziedot vienu latu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu