Nolans: Pieņēmām nepareizus lēmumus (69)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otro zaudējumu pasaules čempionātā (PČ) svētdien piedzīvoja Latvijas hokeja izlase, kas Helsinku apakšgrupas spēlē ar 1:4 (0:0, 1:2, 0:2) piekāpās ASV valstsvienībai. Pēc mača Latvijas komandas galvenais treneris Teds Nolans atzina, ka cīņas svarīgajās epizodes tika pieņemti nepareizi lēmumi.

Pieņēma nepareizus lēmumus

«Šodien mēs spēlējām daudz labāk nekā mačā pret Krieviju,» pēc mača atzina Nolans. «Diemžēl, pēdējā trešdaļā pieņēmām nepareizus lēmumus un tas maksāja mums visu spēli. Uzvarēt ir grūti, jebkurā līgā vai turnīrā.»

Pieļauj vienas un tās pašas kļūdas

«Otrajā trešdaļā mēs iemetam vārtus, taču pēc tam pieņemam nepareizus lēmumus un ielaižam divus vārtus. Lēmumu pieņemšanas procesam jābūt labākam. Komandā ir daudz jaunu puišu, kas pieļauj vienas un tās pašas kļūdas,» skaidroja Nolans.

Girgensons nospēlēja labi

Šodien pirmo maču Latvijas valstsvienības rindās aizvadīja Zemgus Girgensons. 19 gadus vecais uzbrucējs tikai šodien plkst.13:00 ielidoja Helsinkos.

«Lēmumu par Girgensona dalību šajā mačā pieņēma viss izlases treneru korpuss. Pat Artūrs Irbe uzskatīja, ka viņam jādodas laukumā jau šajā cīņā. Es domāju, ka viņš nospēlēja labi.»

Latvijas izlases galvenais treneris vēl nav informēts par aizsarga Georgija Pujaca traumas nopietnību, kuram otrajā trešdaļā iemeta ar ripu pa ausi.

Nolans arī atklāja, ka otrdienas spēlē pret Austriju noteikti veiks izmaiņas uzbrucēju virknējumos.

Pasaules čempionātu Latvijas izlase sāka sestdien, kad ar 0:6 kapitulēja pagājušā gada spēcīgākajai komandai Krievijai, bet ASV ar rezultātu 5:3 pārspēja Austrijas hokejistus.

Turpmākajos mačos turnīrā Latvija otrdien sacentīsies ar Austrijas izlasi, ceturtdien, 9.maijā, tiksies ar pagājušā gada pasaules vicečempioni Slovākiju, vēl pēc divām dienām to sagaidīs mačs ar Vāciju, bet pēdējās divas spēles 13. un 14.maijā būs ar Franciju un Somiju.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu