Rīgā «Britain's Got Talent» un «X-Factor» dalībnieks Kardoso (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

5. maijā, Rīgā, Ķīpsalas hallē starptautiskajā deju konkursā «Magic Dance CUP» kopā ar radošās darbnīcas «Kofeīns.lv» dejotājiem uz skatuves kāps slavenais šovmens, horeogrāfs un deju pasniedzējs no Venecuēlas – Fransiss Alehandro Kardoso (Francis Alejandro Cardoso), kurš ir piedalījies arī tādos slavenos TV šovos kā «X-Factor» un «Britain's Got Talent» un izpelnījies paša Saimona Kovela sajūsmas ovācijas!

Horeogrāfs un šovmens Fransiss Kardoso jau 5. maijā viesosies Latvijā un kopā ar radošās darbnīcas «Kofeīns.lv» dejotājiem, kā arī mūziķiem Dairi Muižnieku un Pēteri Upelnieku kāps uz deju šovu konkursa «Magic Dance CUP» skatuves, kur demonstrēs tieši Fransisa iestudēto horeogrāfiju pie pavisam jaunas Daira un Pētera dziesmas! Arī pats Fransiss piedalīsies deju priekšnesumā, kas solās būt krāšņs un enerģijas pilns – uz skatuves valdīs disko ballīte... Pārējais lai pagaidām paliek noslēpumā!

Foto: publicitātes

Enerģijas pilnais plaša spektra mākslinieks Fransiss Alehandro Kardoso ir labi pazīstams un profesionāls horeogrāfs, kurš dzimis Dienvidamerikā, Venecuēlā. Jau kopš 14 gadu vecuma viņš profesionāli sācis uzstāties kā dziedātājs un dejotājs karnevālos, TV šovos, kazino, ziedu festivālos, parādēs, teātros. Jau 21 gada vecumā Fransisam bija sava studija, kur viņš visiem šoviem izstrādāja horeogrāfiju, kostīmu dizainu, kā arī pats bija galvenais dziedātājs un dejotājs šovos. Viņš vienmēr ir bijis spilgts un pamanāms!

Kopš 2007. gada Fransiss dzīvo Lielbritānijā, kur savulaik ar grupu «DANCE FLAVOURZ» nonāca «Britain’s Got Talent 2010» pusfinālā un par karnevāla košuma priekšnesumu saņēma sajūsmas ovācijas no Saimona Kovela, Amandas Holendas un Pīrsa Morgana.

Toties 2011. gadā viņš piedalījās šovā «X-Factor», kur arī bija viens no labākajiem.

Konkurss «Magic Dance CUP» uz vienas skatuves pulcēs gan Latvijas un ārvalstu labākos dejotājus, gan Latvijas popkultūras slavenības, kas kopīgi sniegs neredzētus un pārsteidzošus deju šovus. Dalībnieki cīnīsies par 6000 eiro lielu balvu fondu un jūras ceļojumu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu