Nākamajā "1000 jūdžu" ekspedīcijā piedalīsies piecas sievietes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Jaunajā producentu studijas "Qfilma" organizētajā "1000 jūdžu" ekspedīcijā, kuras galamērķis ir sala Vidusjūrā, pirmo reizi piedalīsies sievietes. Braucienā dosies piecas skaistas un drosmīgas sievietes - aktrise Agnese Zeltiņa, blondīņu asociācijas "Go Blonde" vadītāja Marika Ģederte, kā arī Guna Geikina, Dace Dēnava un Laura Everte.

Ceļojums uz salu Vidusjūrā ir studijas "Qfilma" devītais projekts, kura laikā taps piedzīvojumiem bagāts un interesants stāsts, kas piecās sērijās tiks demonstrēts nu jau nevis LTV7, bet LNT kanālā.

Ekspedīcijas veidotāji šoreiz ieplānojuši gan grūtus pārbaudījumus, gan iespēju piedzīvot kaut ko patiešām grandiozu un vienlaikus skaistu. Ekspedīcijas laikā dalībniecēm būs jāspēj izveidot komandu, darboties saskaņoti, kā arī pārvarēt fiziskas grūtības.

"Skatītāji piecu gadu laikā ļoti iemīļojuši mūsu veidotās ekspedīcijas. Esam ceļojuši un dalījušies piedzīvotajā Krievijā - Urālos, aiz Polārā loka, Arhangeļskā, Āfrikā, Indijā, Transilvānijā, Mjanmā un Irānā, un tagad esam gatavi jaunam izaicinājumam," sacīja studijas "Qfilma" producents un režisors Atis Balodis.

Ceļojuma laikā piedzīvoto skatītāji varēs redzēt LNT kanālā maija beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu