TV dīva Liene Bērziņa ļaus filmēt sava otrā bērniņa dzimšanu (71)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 raidījums «Māmiņu klubs» Mātes dienā atklās jau par tradīciju kļuvušo seriālu raidījuma ietvaros «Superbēbis». Šoreiz «Superbēbja» ģimene ir TV seja Liene Bērziņa ar vīru, uzņēmēju Kasparu Bērziņu. Raidījuma seriālā varēsim sekot līdzi Bērziņu ģimenei no bērniņa gaidīšanas brīža un dzemdībām līdz pat mazuļa gada vecumam.

Bērziņu ģimene piekritusi piedalīties «Māmiņu kluba» raidījumā, daloties ar savu vislielāko prieku - bērniņa gaidībām, dzemdībām un pieredzi auklēšanā. «Māmiņu kluba» komanda nodrošinās jauno ģimeni un bērniņu ar vislabākajiem Latvijas speciālistiem, tādējādi sniedzot arī noderīgus padomus citiem vecākiem.

Jau seši gaidību mēneši Lienei ir aiz muguras - vēl daži mēneši priekšā. Liene cītīgi apmeklē «Māmiņu kluba» vecāku skolas nodarbības, vingro, bauda grūtnieču masāžu un citus gaidību priekus.

12.maijā TV3 raidījumā «Māmiņu klubs» redzēsim pirmo miniseriāla «Superbēbis» sēriju ar Lienes un Kaspara Bērziņu piedalīšanos:

Foto: TV3 publicitātes foto

«Es to izvēlējos, jo zinu, ka tas man var palīdzēt. Vienam pašam ir grūti tikt galā, īpaši ar tām emocijām, kas šajā brīdī ir - kāpj un krīt, un asaras šķīst. «Māmiņu kluba» speciālisti man palīdz gan fiziski, gan emocionāli sagatavoties bērniņa piedzimšanai.» Es esmu sekojusi līdzi arī iepriekšējiem «Māmiņu kluba» superbēbjiem - tas ir jauks un nozīmīgs kopīgs piedzīvojums, ko varam pārdzīvot sekojot līdzi varoņu ģimenēm. Tas ir kaut kas tāds, ar ko ir jādalās vairāk. Tagad mūsu - Bērziņu kārta dalīties savā pieredzē, jo es zinu, ka tas palīdzēs ne tikai man, bet arī kādam citam. Es saku JĀ, jo man ļoti patīk «Māmiņu klubs» un visas tās pozitīvās lietas, ko tas dara!» stāsta starojošā topošā māmiņa Liene Bērziņa.

Topošais «Superbēbīša» tētis, uzņēmējs Kaspars Bērziņš ir gatavs raidījumā rādīt piemēru: «Ja tētis nepiedalās pilnvērtīgi visā procesā līdz galam, tas, manuprāt, neder. Lai saprastu un izjustu, kas īsti ir bērns, ir jābūt līdzās - no gaidīšanas līdz dzemdībām un audzināšanai, tēvam ir jābūt visur klāt. Tad arī veidojas apziņa - tas ir tavs bērns!»

Bērniņa gaidību laikā Liene Bērziņam «Māmiņu klubam» atklāj savas šā brīža emocijas par to, ka visa Latvija varēs sekot līdzi Bērziņu ģimenes nozīmīgajam notikumam – mazuļa gaidību procesam: «Kaut reizi dzīvē lūkojoties uz realitātes piedāvātajiem cipariem un skaitļiem, tu, sieviete, vari priecāties, ka tevis paliek arvien vairāk! Tu, sieviete, - uzrunas forma, kā reizēm mēdzu uzrunāt sevi, ja ar pirmo reizi, mēģinot sev kaut ko iestāstīt, nesaprotu. Tu, sieviete, esi kļuvusi par kāda izvēli, kam esi vajadzīga! Tu, sieviete, vari darīt visu, ko vēlies, jo šobrīd tavas vajadzības un vēlmes ir nepieciešamas vel kādam. Tu, sieviete, vari būt laimīga, jo šo mēnešu laikā, nedod Dievs, kāds atļausies pateikt, ka esi resna; tu, sieviete, ja arī kāds tevi kādreiz ir nosodījis par pārāk agru, neapdomīgu, neplānotu, neatļautu, negribētu, grūtniecību, lai iet ieskrieties – kas viņiem par daļu!

Foto: TV3 publicitātes foto

Tev ir dota iespēja dot dzīvību vēl kādam, kurš redzēs un, kas to lai zina, ieviesīs kārtību tajā pastāvošo lietu kārtībā, kas visus tik ļoti neapmierina! Tu, sieviete, varēsi kādam iedot pašu, pašu labāko un nebaidīties, ka viņš to negribēs ņemt pretī - dzīvību. Tu, sieviete, esi kaut kā jauna sākums!

Un nu vairs nav nozīmes tam, esi viena vai ar kādu kopā, esmu izbaudījusi abējādas sajūtas – grūtniecība un mazuļa gaidīšana ir sasodīti aizraujoša padarīšana, tādēļ es gribu darīt visu, lai šo procesu padarītu maksimāli piepildītu gan sev, gan tam, ko gaidu, gan arī Tev, kas būs ar mani kopā!»

Liene un Kaspars apprecējās 2010. gada jūlijā pēc četru gadu kopā būšanas. Ģimenē aug dēls no Lienes iepriekšējām attiecībām - 10 gadus vecais Markuss.

Komentāri (71)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu