Rukers: «Radio 101» turpinās skanēt jaunā kvalitātē (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Radio 101» turpina savu darbību un tuvākajā laikā ēterā izskanēs jaunā kvalitātē, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Radio 101» zīmola vadītājs Ilgvars Rukers. Savukārt radio dīdžejiem vēl skaidrības par rītdienu nav. «Radio 101» plāno informēt par pārmaiņām radio ētera plānojumā un citiem jaunumiem, skaidroja Rukers. Tikmēr līdzšinējiem dīdžejiem - Egonam Reiteram, Tomam Grēviņam un Artim Volfam - vēl nav skaidrības par rītdienu, biznesa portālam «Nozare.lv» apliecināja Reiters. Viņš paskaidroja, ka dīdžeji patlaban ir sarunu procesā ar iesaistītajām pusēm.

«Par tālāko notikumu attīstību informēsim, kad mums pašiem būs skaidrība. Nav jau nekas daudz, ko teikt, jo tiešām nav nekādas skaidrības par rītdienu, bet vienmēr ir cerība, ka sarunas beidzas ar vienošanos,» norādīja Reiters. «Varam droši apgalvot, ka «Radio 101» turpinās iesākto virzienu - būt par tirgus vadošo radio kvalitatīvas mūzikas atskaņošanā, daudzpusīgas un objektīvas informācijas atspoguļošanā un radošā izklaides jomā,» teikts medijiem izplatītajā paziņojumā.

«Radio 101» atzīmē, ka nenoliedzami ir sagaidāmas arī pārmaiņas ētera plānojumā, lai maksimāli apmierinātu «Radio 101» klausītāju audio vizuālās vēlmes attiecībā gan uz saturu, gan mūziku.

Par gaidāmajām izmaiņām «Radio 101» plāno paziņot 14.maijā. Taču, vai tā būs preses relīze vai preses konference, Rukers nevarēja vēl pateikt, piebilstot, ka informēs par to savlaicīgi.

Kā ziņots, pēc otrdien, 30.aprīlī, notikušās pārdošanas izsolē «Radio 101» darbinieki vakar, 1.maijā, izsludināja «lokautu» un ēterā tika raidīta viena un tā pati dziesma. Tomēr pēcpusdienā radio programma dažādojās.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu