ASV kinoteātros dominē animācijas filma "Rio"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kases grāvēja "Ledus laikmets" (Ice Age") veidotāju jaunākā lente "Rio" uzstāda šā gada apmeklētības rekordu Ziemeļamerikā, ziņo ārvalstu prese.

Tāpat kā tas noticis Latvijā un citviet pasaulē, arī ASV animācijas filma "Rio" ir kļuvusi par līdz šim visveiksmīgāk startējušo filmu 2011.gadā. "Rio" pirmajās trīs dienās ir iekasējusi 40 miljonus ASV dolāru.

Filma tiek demonstrēta gan ierastajā, gan 3D formātā – kopā 3826 kinoteātros (vairāk nekā 2500 no tiem ir 3D ekrāni). "Rio", kas studijai "Blue Sky Studios/20th Century Fox" izmaksājusi apmēram 90 miljonus, ir kārtējais veiksmes stāsts, jo kopā ar starptautiskajā mērogā gūtajiem ieņēmumiem (līdz šim apmēram 100 miljoni) peļņa ir garantēta.

Otrs nedēļas jaunums, Vesa Kreivena šausmu franšīzes "Kliedziens" ("Scream 4") daļa startējusi pieticīgāk par studijas "The Weinstein Company" un kases ieņēmumu apskatnieku prognozēm. Filma pirmajās trīs dienās nav sasniegusi 20 miljonu atzīmi (tika prognozēti vismaz 25 miljoni).

ASV kinoteātros dominē animācijas filma "Rio"
ASV kinoteātros dominē animācijas filma "Rio" Foto: publicitātes

Kopējie nedēļas nogales ieņēmumi beidzot ir pārsnieguši attiecīgās nedēļas nogales rādītājus 2010.gadā, proti, kopējie kases ieņēmumi Ziemeļamerikā ir par 12% augstāki.

Kadrs no animācijas filmas "Rio"
Kadrs no animācijas filmas "Rio" Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu