Jelgavā bezmaksas bezvadu interneta zonu varētu ierīkot jūnijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lai arī pašlaik «Lattelecom» vēl nav vienojies ar pašvaldību par bezmaksas bezvadu interneta teritorijas ierīkošanu Jelgavā, tas sola – jūnijā sākumā iespēja bez maksas lietot internetu uz uzlādēt ierīces būs arī jelgavniekiem.

Otrdien Vērmanes parkā Rīgā atklāts demo soliņš, kas Rīgas parkos iezīmēs bezmaksas Wi-Fi teritoriju un vietās, kur tas tehniski būs iespējams, nodrošinās bezmaksas viedierīču uzlādēšanas iespējas. Plānots, ka tuvākā mēneša laikā stacionāri soliņi tiks izvietoti gandrīz visos lielākajos Rīgas parkos: Vērmanes dārzā, Grīziņkalnā, Ziedoņdārzā un Bastejkalnā. Tuvāko mēnešu laikā plānots atvērt vēl vairākus bezmaksas Wi-Fi punktus gan galvaspilsētā, gan citās pilsētās – Liepājā, Valmierā, Rēzeknē, Ventspilī un citviet.

«Lattelecom» sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite zz.lv skaidro, ka minētajās pilsētās pakalpojums tiks nodrošināts maijā, bet jūnijā to varētu ierīkot arī Jelgavā, lai arī sarunas ar Jelgavas pašvaldību vēl nav notikušas.

«Izvēloties vietu, vērtējam, cik liela ir cilvēku plūsma, vai iespējams bez lieliem papildu ieguldījumiem nodrošināt komunikācijas,» saka L.Bite, aicinot lietotājus būt godprātīgiem un nebojāt uzņēmuma objektus.

«Jelgavā mums ir daudz klientu un arī daudz bezmaksas Wi-Fi pieejas punktu,» uzņēmuma pārstāve skaidro, ka attīstība Jelgavā «Lattelecom» ir svarīga.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu