Rasels Brands notriecis cilvēku (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Rasels Brands jau atkal atrodas tiesas zālē. Šoreiz stāvvietas apsargs sūdzas, ka aktieris ar džipu ir notriecis viņu, mēģinot izbraukt no auto stāvvietas.

Zaudējot tiesas prāvā, Raselam būs jāšķiras no pusmiljona dolāru.

Vīrietis, kuru Rasels notriecis, ir darba nespējīgs, jo pēc avārijas viņam bija nepieciešamas rokas, pleca, gurna operācijas.

Cietušais vēlas no Rasela saņemt naudu par jau veiktajām operācijām un lai viņš samaksā ārstiem par nākamajām nepieciešamajām operācijām, kuras palīdzētu cietušajam dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un atgriezties darbā.

Brends beidzot ir nokārtojis braukšanas testu Losandželosā, pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem to izdarīt Londonā. Aktieris beidzot nav bijis narkotiku vai alkohola ietekmē un spējis sakoncentrēties braukšanai.

Pagājušajā nedēļā aktieris saņēmis sodu par satiksmes noteikumu neievērošanu: dodoties ārā no stāvvietas, viņš aizbraucis virzienā, kurā braukšana nav atļauta.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu