Diskokafejnīcā "Straume" britu DJ Metaphi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 16.aprīlī, Maskavas ielā 12, 2.k., blakus "Dirty Deal cafe" nesen atvērtajā diskokafejnīcā "Straume" ar dzīvo performanci uzstāsies britu DJ-producents "Metaphi", zināms arī kā Metske, informē "Dirty Deal cafe".

"Metaphi" savu muzikālo talantu sāka attīstīt 2006. gadā un pa šo laiku ir paspējis izdot vairākus kritiķu atzītus ierakstus skandināvu mūzikas izdevniecībās "Harmonia" un "Flogsta Danshal", Londonas "Astro:Dynamics", kā arī viņa paša pārstāvētajā "Wigflex".

Ar "Wigflex" saistīti ir arī tādi mākslinieki kā "Lone", "Rustie", "Spam Chop" un citi. Kā vēl viens "Metaphi" sasniegums jāmin uzstāšanās BBC Radio One slavenajā Mērijas Anes Hobsas (Mary Anne Hobbs) radiošovā kopā ar izdevniecības kolēģi "Hizatron".

Muzikāli "Metaphi" klejo kaut kur starp dabstepa un tehno ārēm, veidojot bagātīgus skaņu virknējumus ar interesantiem ritmiskajiem risinājumiem un pavērsieniem, kas rezultātā rada noskaņu, kuru Rīgā piedzīvot izdodas visnotaļ reti.

Papildus viesim uzstāsies arī DJ Brain no radio Naba raidījuma ''Bioritmi'', kā arī Hektor Mirage un Sairam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu