Fotoreportāža: «Laika suns» uzsauc mazalbumu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdienas vakarā bārā «I Love You» (Aldaru 9), kas vienlaikus darbojas arī kā mūzikas izdevniecība, savu pirmo mazalbumu (EP) «Nakts karalis» uzsauca jaunā pašmāju grupa «Laika suns», kurā apvienojušies mūziķi no grupām «mofo», «Parára» un «Momend». «Šis nav «mofo»,» nelielajā prezentācijas koncertā akcentēja grupas galvenais dziesmu autors Arnis Račiniskis. «Mēs esam jauna grupa! Mēs esam «Laika suns»!»

Jaunajā mazalbumā iekļautas septiņas dziesmas, kopējais EP garums - aptuveni 26 minūtes.

«Šis ieraksts man ir ļoti nozīmīgs,» klātesošos uzrunāja Arnis. «Esmu totāli vīlies reklāmā un citās lietās savā dzīvē un vienkārši vēlos spēlēt mūziku. Tāpēc arī mēs šeit visi esam. Varu apsolīt, ka mums vēl ir ko teikt un šis mazalbums nebūs vienīgais.»

Albumu iespējams iegūt ekase.lv

«Nakts karalis»
«Nakts karalis» Foto: Publicitātes foto

«Laika suns» ir Arnis Račinskis, Pēteris Lunde, Kārlis Butins un Kārlis Strūbergs.

Grupa sniedza arī nelielu koncertu, kurā nospēlēja visas dziesmas no jaunā mazalbuma, to skaitā arī ieraksta pirmo vēstnesi - dziesmu «Tas tur augšā».

Vēlāk vakara gaitā uz skatuves kāpa arī jaunā pašmāju grupa «Komjaunatne», dziedātāja Anete un grupa «Momend».

Šovasar grupa izziņojusi pagaidām trīs vasaras koncertus. «Laika suni» klātienē varēs redzēt Liepājas festivālā «Summer Sound», Salacgrīvas «Positivus» festivālā un «Laba daba».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu