«Framest» Mikus spilgtāks motorollers nekā aktierim Leperam (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Populārās jauniešu grupas «Framest» mūziķis Mikus Abaroniņš šajā pavasarī Rīgas ielās redzams pārvietojamies ar spilgti oranžu motorolleru «Vespa». Uz kādu no koncertiem Rīgas Kongresu namā Mikus ieradās ar oranžo braucamrīku, ko jau pa lielu gabalu varēja pamanīt. Pat aktiera Riharda Lepera baltais motorollers nobālēja uz Mikus spilgtā braucamrīka fona.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Mikus Abaroniņš par motorollera iegādi stāsta: «Man vienmēr bijis sapnis par «Vespu», un pirms diviem gadiem es šo sapni piepildīju un iegādājos lietotu melnu «Vespu». Protams, biju ļoti priecīgs, bet jau ilgi vēlējos savu braucamo spilgtā krāsā. Tādēļ šajā pavasarī savai vecajai draudzenei «Vespai» uzšuvu jaunu oranžu kleitu. Motorolleru servisā pārkrāsoju un visādi citādi uzlaboju gan vizuāli, gan tehniski. Izvēloties motorollera jauno krāsu, bija vairāki varianti. Katrā ziņā braucamo vēlējos pārkrāsot spilgtā tonī – sarkanu, dzeltenu, oranžu vai gaiši zilu, bet beigās izdomāju, ka tas būs oranžs, jo tā krāsa man vienmēr ir bijusi ļoti tuva. Man ļoti patīk košas krāsas, jo tās dod prieku un tādu rotaļīgu noskaņojumu,» par motorollera šā pavasara pārvērtībām teic Mikus.

«Ar savu braucamo ikdienā lielākoties pārvietojos pa pilsētu, braucot uz mēģinājumiem, lai visu varu paspēt. Vasarā uz Jūrmalu varēs doties, protams, ja būs kāds brīvs brīdis.

Tālākais, ko esmu braucis ar motorolleru, ir ceļš līdz Siguldai, bet nu šis braucamais nav paredzēts tāliem maršrutiem. Tas ir radīts pilsētai (vismaz šis modelis), un šim nolūkam to arī izmantoju.

Vēl gan visi pavasara uzlabojumi nav beigušies, drīz saņemšu arī lielo vējstiklu, ko esmu iegādājies, un tad gan viss būs pabeigts, lai gan tā īsti jau pabeigt nekad nevar, tas ir kā hobijs,» atklāj Abaroniņš.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu