«Koru karu» bērniņš nakts ballītē saldi čuč ratiņos (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

TV3 šova «Koru kari 3» trešās vietas ieguvēja Normunda Jakušonoka vadītā Rīgas Rīgas Zelta saules kora dalībnieki – dzīvesbiedru pāris Katrīne un Edgars Kreiļi šova finālu un nakts jautro ballīti apmeklēja ar šova laikā dzimušo meitiņu Keriju, kas saldi čučēja gan vecāku rokās, gan ratiņos. Pat skaļā ballītes mūzika mazulīti netraucēja.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Katrīne Kreile pastāstīja, ka pusotru mēnesi vecā meitiņa ir ļoti mierīgs un jauks mazulis un vecākiem liekas galvassāpes nesagādā. «Mazā aug braši. Un, ja visi saka - ai, cik viņa maziņa -, tad es atbildu, ka nu jau mazā ir paaugusies,» teic jaunā māmiņa.

Katrīne teic, ka abi vecāki uz maiņām mostas naktīs līdz ar meitiņu. Pabaro, panēsā viņu uz rokām, kamēr mazā iemieg saldā miedziņā.

TV3 šova "Koru kari 3" finālu un tēta Edgara uzstāšanos sieviņa Katrīne Kreile ar mazo meitiņu Keriju uz rokām vēroja aizkulisēs
TV3 šova "Koru kari 3" finālu un tēta Edgara uzstāšanos sieviņa Katrīne Kreile ar mazo meitiņu Keriju uz rokām vēroja aizkulisēs Foto: Santa Sergejeva

Kad Edgars un Katrīne dosies ar Rīgas Rīgas Zelta saules kori koncertēt, mazulīti pieskatīt solās vecvecāki.

Katrīne teic, kad meitiņa paaugsies, vecāki noteikti viņai pastāstīs pagātnes notikumus, ka Kerija pasaulē nāca tieši TV šova «Koru kari 3» laikā. «Esam saglabājuši pilnīgi visas publikācijas, kas bijušas par mums, un meitiņai iekārtosim albumu par piemiņu,» nosaka Katrīne.

Savukārt "Koru karu" ballītē mazulīte Kerija saldi čučēja ratiņos. Meitenīti nespēja uzmodināt pat skaļā mūzika
Savukārt "Koru karu" ballītē mazulīte Kerija saldi čučēja ratiņos. Meitenīti nespēja uzmodināt pat skaļā mūzika Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu