Šonedēļ Gustavo koncertsērija "Pilsētas portāls"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Trešdien plkst. 20 kinoteātrī "Rīga" notiks Latvijas hiphopa mākslinieka Gustavo koncertprogrammas "Pilsētas portāls" pirmais koncerts, informē mūziķa mediju koordinators Edgars Gertners.

Koncerta norises vieta, kinoteātris "Rīga", ir izvēlēta apzināti, jo kinoteātris pulcē ļoti dažādu publiku. Katram no zālē sēdošajiem ir atšķirīgs pasaules redzējums, ienākumi, mērķi, taču, tiklīdz zālē izdziest gaisma, visi dodas kopīgā ceļojumā pa filmas uzburtajām ainām. Koncertprogramma "Pilsētas portāls" pēc formas nedaudz atgādinās kino, un baudīt to varēs sēdus, stāstīja Gertners.

Pretstatā klasiskajam hiphopam šajā koncertā fonā skanēs liega mūzika, kur akcentēta tiks melodija un noskaņa, savukārt ritmiskā daļa būs minimāla. Šajā programmā iekļautas dziesmas, kuras līdz šim Gustavo koncertos nav izpildījis.

Koncertā dziesmas no albumiem "Beidzot", "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā" un "Trešā elpa" komponista Romāna Faļkenšteina aranžējumā izpildīs vairāki mūziķi - dīdžejs Monsta, ģitārists Mārcis Auziņš, perkusionists Matīss Akuraters, taustiņinstrumentālists Uģis Krišjānis, kontrabasists Ginta Garūta, stīgu kvartets Rasa Kumsāre, Māra Botmane, Madara Gaile un Guna Jegorova, klarnetists Jānis Tretjuks un Ernests Mediņš, kurš spēlē vibrofonu.

Tāpat koncertā piedalīsies vokālistes Iluta Valtere-Grauda, Ieva Katkovska un Kristīne Tkačuka.

Gustavo koncertprogrammas "Pilsētas portāls" koncerti kinoteātrī "Rīga" notiks arī turpmākos trīs vakarus no 14. līdz 16. aprīlim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu