Krikunovs atgriezīsies «Ņeftehimik» galvenā trenera amatā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas speciālists Vladimirs Krikunovs nākamajā sezonā atgriezīsies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņekamskas «Ņeftehimik» galvenā trenera amatā, paziņojis vienības direktors Rafiks Jakubovs.

Nupat aizvadītajā sezonā Krikunovs trenēja Astanas «Baris» komandu un arī vadīja Kazahstānas valstsvienību, bet Astanas klubs svētdien paziņojis, ka līgums ar treneri, kas noslēgsies 30.aprīlī, netiks pagarināts.

«Oficiāli par Vladimira Krikunova atgriešanos varēsim paziņot pēc 30.aprīļa, jo viņam ir kontrakts ar «Baris», tomēr vienošanās ar treneri mums jau ir,» izteicies Jakubovs.

Pagājušajā sezonā ar Krikunovu pie stūres Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfināla sērijā «Baris» klubs ar 0-4 piekāpās vēlākajai līgas finālistei Čeļabinksas «Traktor».

Tikmēr ar Kazahstānas izlasi Krikunovs sākotnēji Rīgā nespēja kvalificēties Soču olimpisko spēļu turnīram, bet pirms nedēļas valstsvienībai palīdzēja atgriezties pasaules čempionāta augstākās divīzijas turnīrā.

Krikunovs «Ņeftehimik» komandu iepriekšējo reizi trenēja no 2008. līdz 2011.gadam, bet 2011./12.gada sezonā viņš palīdzēja Kazaņas «Ak Bars» vienību, tomēr pēc tam, kad vairākiem spēlētājiem bija saspīlētas attiecības ar treneri, līgums tika lauzts.

Tāpat Krikunovs ar Ņižņekamskas vienību strādāja laika posmā no 2002. līdz 2004.gadam.

63 gadus vecais Krikunovs bez vairākiem klubiem savas karjeras laikā trenējis arī Slovēnijas, Baltkrievijas un Krievijas izlases.

Savukārt savas spēlētāja karjeras laikā Krikunovs no 1976. līdz 1982.gadam pārstāvēja arī Rīgas «Dinamo» komandu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu