"Artelī" notiks trio "Lady's Sweet" koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divus vakarus pēc kārtas aprīlī klubā "Artelis gandrīz teātris" notiks dziedātāju Jolantas Strikaites, Karīnas Tropas un Vinetas Elksnes veidotā trio "Lady's Sweet" koncerts, informē vokālā trio pārstāve Kristīne Kutuzova.

Vokālā trio "Lady’s Sweet" koncerti notiks 14. un 15. aprīlī: tiks piedāvāta koncertprogramma "Tete a Tete". Dziedātāju iecere ir uzburt vieglu, gaistošu, bet vienlaikus krāsainu un paliekošu sajūtu skici, kas būtu dziedātāju izpratne par gaidīto pavasari un emocijām, kas ik gadu mostas.

Koncertprogramma "Tete a Tete", kas pirmo reizi "Artelī gandrīz teātrī" izskanēja jau pagājušā gada 30.oktobrī un kļuva par trio pirmo solokoncertu, papildināta ar jaunām repertuāra kompozīcijām un horeogrāfisko materiālu. Kopā ar dziedātājām, kā ierasts, uz skatuves uzstāsies arī mūziķi Kārlis Lācis, Gints Pabērzs, Kaspars Zemītis, Andris Grunte un Kaspars Grigalis.

Aizvadīto mēnešu laikā visas dziedātājas piedalījušās dažādos projektos gan kā solistes, gan kā trio, taču vienlaikus turpinājušies arī mēģinājumi, gatavojoties gaidāmajiem koncertiem. Līdztekus vokālajiem un deju mēģinājumiem tapuši vairāki radoši eksperimenti - viens no tiem ar fotogrāfi Līviju Nitišu, bet otrs ar apģērbu dizaineri Līvu Ķauķi-Sauli, kura lielākoties dzīvo Vācijā, taču paralēli studē arī Latvijas Mākslas akadēmijā un ir veidojusi dizainu zīmola "Mammu" šallēm.

Fotosesijas materiāli, kas tapuši, izmantojot krāsainas projekcijas uz meiteņu augumiem, tiks izmantoti gan koncerta reklāmas materiālos, gan interesantos dekorāciju risinājumos koncertu laikā.

Biļetes uz "Lady’s Sweet" koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu