Lielais fināls «Koru kari 3» ir klāt! (78)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Jau šovakar. 28. aprīlī, TV šovā «Koru kari 3» izskanēs lielais fināls, kurā par galveno balvu – 10 000 eiro – cīnīsies Cēsu Karmīnkrāsas karoga koris Marta Kristiana Kalniņa vadībā un Rēzeknes Zaļo pakalnu koris Normunda Zuša vadībā. Kuri uzvarēs - vidzemnieki vai latgalieši?

Šajā raidījumā atgriezīsies visi septiņi kori, pieci - lai viesotos šovā, bet divi kori cīnīsies par galveno balvu! Šajā svētdienā, 28.04., plkst. 20:00 TV3 «Koru karu 3» finālā noskaidrosim, vai galveno balvu saņems Cēsu Karmīnkrāsas karoga koris vai Rēzeknes Zaļo pakalnu koris. Atgādinām, ka pusfinālā izstājās Rīgas Zelta saules koris.

Zaļo pakalnu kora iecerētais labdarības mērķis ir palīdzēt Rēzeknes slimnīcas dzemdību nodaļas inkubatorā esošajiem bērniņiem, kuri nākuši pasaulē pirms laika, bet Cēsu koris balvu vēlas novēlēt Cēsu Sv. Jāņa baznīcai.

Populāro dziesmu šovu - «Koru karu 3»

izšķirošo cīņu vērtēs šarmantā estrādes dīva Laima Vaikule!
Komentāri (78)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu