Mūziķi pārsteigti par dziedošo bērnu dotībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mazie dziedātāji LNT šovā "Mazo dziesmas Latvijai" piedzīvoja īstu zvaigžņu stundu. Viņi kāpa uz skatuves kopā ar saviem elkiem – Latvijas mūzikas spožākajām zvaigznēm. Koncerta laikā slavenie mūziķi gan žūrijai, gan raidījuma vadītājiem atklāja savu pārsteigumu un prieku par bērnu muzikālajām dotībām.

"Es esmu ļoti pārsteigts par to, ka cik bērni labi dzied. Un mums arī „O!Kartes akadēmijā” bija liela problēma tieši ar to intonāciju un pareizi kā nodziedāt, tāpēc klausos televizoru un dzirdu, ka bērni ļoti skaisti dzied, viņiem visiem ir ļoti labas balsis un, ja viņi turpinās attīstīt sevi, viņi būs ļoti labi dziedātāji," atzīst dziedātājs Nikolajs Puzikovs.

"Es domāju, noteikti būs no šiem mazajiem kādi, kuri arī turpmāk paliks mūzikas jomā. Īstenībā šis ir ļoti labs pārbaudījums viņiem. Pārliecināties, vai tas ir tiešām tas, ko viņi vēlas darīt turpmāk, vai nē," secina dziedātāja Evija Sloka.

Arī LieneCandy rosina mazos censoņus: "Domāju, ka jebkurš no šiem bērniem tieši varētu būt mūzikas lauciņā, un es domāju, ka arī būs, bet atkarīgs no viņiem pašiem, no tās degsmes, no vecākiem arī, kā viņi virzīs, turpinās virzīt savus bērnus, un visnotaļ, ka viens televīzijas projekts nav tas, pie kā vajadzētu apstāties."

Pazīstamie un jau iemīļotie mūziķi kopā ar „Mazo dziesmas Latvijai” dalībniekiem visu pagājušo nedēļu atbildīgi gatavojās lielajam svētdienas notikumam.

Arī mūziķiem tas bija īsts pārbaudījums – jo lielākā daļa ar bērniem kopā uz skatuves kāpa pirmoreiz!

"Ar Valēriju sadarboties bija ļoti interesanti. Pirms tam nebiju dziedājis ar tādiem maziem bērniem. Nu noteikti viņa būs mūziķe, manuprāt, tāpēc, ka viņa arī ļoti labi vijoli spēlē, un balss arī viņai ļoti laba ja viņa to attīstīs, noteikti sanāks kaut kas ļoti labs," atzīst dziedātājs Dainis Skutelis.

"Es īstenībā esmu ļoti priecīga, ka mums ir Kristaps, jo mēs spējām ātrā, ātrā laikā sadarboties un sadziedāties, un man viņš ļoti patīk. Tad, kad aizgājām uz pirmo mēģinājumu, tad Kristaps jau zināja pilnīgi, kas viņam jādzied, un mēs viņam pielāgojāmies, tā ka mums bija pat vairāk darba nekā viņam," slavē "Putnu balles" dziedātāji Kristiāna un Valters.

Mūzikas zvaigznes šo bērnu nākotni redz uz Latvijas skatuvēm

"Man visvairāk no tās reizes, kad pats sēdēju žūrijā un vērtēju jauniešus, visvairāk iespiedās atmiņā divi mākslinieki, "mazā Aisha" un Emīls: rudmatainā meitenīte Agate un Emīls. Tie man liekas divi tādi piemērotākie skatuvei, un šķiet, ka šajā brīdī arī visvairāk gatavi skatuvei," tā Normunds Rutulis.

"Ja viņš gribēs kļūt par dziedātāju, tad viņš arī kļūs, un tur nebūs viņam nekādu problēmu, teiksim tā, neviens viņam neliegs. Un nu, Emīls Mangulis labs, Agate, ar kuru es dziedāšu, arī ļoti laba meitene, starp citu, viņa piedalīsies „Jaunajā vilnī” šogad, pārstāvēs Latviju, nu mums ir bērni - dziedoši, forši," saka dziedātājs Nikolajs Puzikovs.

"Es domāju, ka šī ir ļoti laba pieredze, tieši tā, lai bērns saprastu, vai tas ir viņam domāts vai nav. Es domāju, ka vienmēr visi, kas ir televīzijā pabijuši, domā, ka tas ir priekš viņiem domāts, un tas ir ļoti labi un lai tikai turpina mācīties, strādāt, un lai visiem izdodas!" novēl LieneCandy.

"Tā kā šiem deviņiem bērniem, vienkārši – cepuri nost, un es zinu, ka noteikti

ja ne visi 100, tad vismaz 80 procenti no viņiem startēs kaut kur arī tālāk.

Un mēģinās veidot savu karjeru uz skatuves," prognozē "Putnu balles" dziedātāji Kristiāna un Valters.

Pits Andersons, mūziķis, dziedātājs, novēlētu visiem lielas darba spējas, labu gaumi un veiksmi, bet Rutulis aicina mīlēt mūziku: "Tas ir pats svarīgākais: lai varētu pats dāvināt citiem mūziku, tā ir jāiemīl no visām pusēm, visās tās izpausmēs."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu