«Prāta vētras» Jubalta meitas mērķis ir uzstāties ar Lady Gagu (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Spice Home tirdzniecības centrā sadarbībā ar Līgatnes papīrfabriku atklāta mākslinieces Indras Sproģes mākslas instalācija «Dabas klēpis». Instalācija radīta no otrreizēji pārstrādātas makulatūras. Spice Home veikalā atrodas milzīgs konteiners, kurā ikvienam ir iespēja izmest sev nevajadzīgo makulatūru, lai dotu iespēju papīram piedzīvot jaunu dzīvību.

Spice Home ēkā pēc diskusijas par papīru un veidiem, kā to otrreizēji iegūst, ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt pārstādāt papīru un izveidot jaunu papīra loksni.

Procesā iesaistījās «Prāta vētras» dalībnieka Jāņa Jubalta meita Helēna Jubalta ar savu muzikālo domubiedru Jāni Niedri. Jaunieši iepriecināja publiku, izpildot pāris skaistus skaņdarbus.

Foto: Sejas.lv

«Manai ģimenei izteica piedāvājumu iesaistīties videi draudzīgā projektā, un mēs piekritām. Tā kā mēs mājās arī vācam makulatūru, ko es nesu uz skolu un ar klasi piedalāmies dažādos makulatūras vākšanas konkursos. Nebija iemesla nepiekrist piedalīties, jo mēs jau ikdienā vācam makulatūru, kāpēc ar to nepaspilgtināt šo pasākumu, motivējot arī pārējos to darīt?» piedalīšanās mērķus skaidro Helēna.

Foto: Sejas.lv

Helēna stāsta, ka gluži kā tētis par savu dzīves ceļu ir izvēlējusies mūziku un dzied jau no trīs gadu vecuma.

«Mūzika ir mans aicinājums, piedalos dažādos konkursos, dziedu ansamblī, strādāju pati ar sevi, trenēju elpu, lai paliktu tikai labāka,» informē Helēna.

Helēnu, kā jau ikvienu mūziķi, pirms uzstāšanās pavada stress, bet viņa tiek no tā vaļā, tiklīdz sāk dziedāt. «Tā ir lieliska sajūta, noejot no skatuves, saprast, ka viss izdevies kā cerēts. Uztraukumu mēģinu nomest pirms uzstāšanās, atdot to citiem un pati mēģinu iet droši uz priekšu, tas izdodas,» priecājas Helēna.

Foto: Sejas.lv

Meitenes sapnis ir dziedāt duetā ar Lady Gaga, kura ir jaunietes lielākais elks mūzikā, māksliniece, kurai viņa vēlas līdzināties. «Ja man izdotos ar viņu kopā uzstāties, es būtu tik laimīga, tā es piepildītu vienu no saviem lielākajiem dzīves sapņiem. Man Lady Gaga tik ļoti patīk, ka bieži redzu viņu arī sapņos,» atzīstas Helēna.

Pati meitene mūziku vēl neraksta, bet mācās un pilnveido sevi, izpildot citu populāru mūziķu dziesmas, tomēr jaunā dziedātāja saprot: lai kļūtu par kaut ko, pat mācīšanās procesā dziesmās ir jāieliek kaut kas savs, nevis vienkārši sekli jākopē dziedājums.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu