Sabīne Berezina trenējas deju šovam. Viņa katru dienu veic 200 presītes (55)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Enerģiskā dziedātāja un TV šova «Okartes skatuve» līdere Sabīne Berezina jau divas nedēļas pēc kārtas ilgas stundas svīst deju nodarbībās, jo gatavojas starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajam deju šovam «Magic Dance Expo 2013». Sabīne sevi nespēj iedomāties bez dejošanas, jo, ja vairākas dienas neizdodas dienu sākt ar dejošanu pie spoguļa, nāk pat virsū melnie.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sabīne Berezina teic, ka viņai ļoti patīk dejot. «Tā sanāca, ka pēc dalības TV šova «Okartes skatuve» mūziklā «Dzimuši mūzikai» sāku dejot deju studijā «Pro X» pie Ievas Bitenieces. Tad piedzīvoju dažnedažādas attiecību peripetijas un pat uz laiku pametu dejošanu, jo paralēli bija jāgatavojas «Muzikālajai bankai» un Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursam, kā arī Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai. Tāpēc man tagad prieks, ka ir festivāls «Magic Dance Expo» un es tādējādi varu atsākt dejošanu. Viss ir kā pienākas! 200 «presītes» katru dienu. Pēc treniņa jūtos lieliski un diena ir izdevusies,» stāsta Sabīne. Viņa jau 4. maijā kopā ar «Pro X deju grupu startēs Ķīpsalā notiekošajā starptautiskajā deju konkursā Magic Dance CUP».

Sabīne ar deju tāpat kā ar dziedāšanu nodarbojusies jau no bērnības, kad vēl dzīvoja savā dzimtajā Bauskā.

Sabīne Berezina, gatavojoties deju šovam, dienā veic 200 presītes
Sabīne Berezina, gatavojoties deju šovam, dienā veic 200 presītes Foto: Santa Sergejeva

Es arī atceros, kad dejoju pie Džordža (Sabīnes bijušais draugs, arī dejotājs Georgs Bormanis), viņam bija pāris liriskās dziesmas, kad dejas laikā ar visu savu ķermeni varēju izdejot savu sāpi, kas bija sakrājusies. Ja citi iet pie psihoterapeita, tad es eju dejot. Tā ir relaksācija un atbrīvošanās no negatīvās enerģijas. Man katrs rīts sākas ar dejošanu. Pēc TV šova mans psiholoģiskais stāvoklis bija aizgājis pa pieskari un man bija ļoti slikti. Braucot uz koncertiem, man pat virsū nāca melnie. Vajadzēja braukt ceļa malā un kāpt ārā no automašīnas, lai ieelpotu svaigu gaisu. Tad gāju pie ārsta un vaicāju, kas man par vainu. Uz ko ārsts atbildēja, ka tā ir panikas lēkme, kas sākas no tā, ka cilvēks nevar darīt to, kas viņam patīk. Un es kā māksliniece katru rītu tagad sāku ar dejošanu. Uzvelku kaut ko skaistu, uzzīmēju dzimumzīmi kā Madonnai un pie spoguļa dejoju divas stundas no vietas,» par dejas pozitīvo ietekmi uz savu dzīvi stāsta dziedātāja.

Šajā vasarā dziedātāja atturējusies no jebkādas dalības jauno dziedātāju konkursos, jo vēlas vienu vasaru pavadīt bez stresa. Taču viņa ir ļoti pieprasīta Latvijas mūzikas tirgū, jo dziedātājas koncertgrafiks šajā vasarā jau noslogots. «Tie lielākoties ir izlaidumi,» piebilst Sabīne.

Savukārt jau rudenī dziedātāja sāks studijas Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas džeza un popmūzikas dziedāšanas fakultātē. «Kas zina, varbūt kaut kad nākotnē pārņemšu mammas darbu viņas izveidotajā studijā «Aprīļa pilieni»,» nākotnes plānos dalās dziedātāja.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu