«Neon Saturdays» viesosies Radio Valmiera «Akustiskajā ceturtdienā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pērnā gada laikā ļoti klusu izdevusi trīs singlus un uzfilmējusi video, šogad jaunā latviešu grupa «Neon Saturdays», acīmredzot cenšoties iegūt zināmu atpazīstamību, solījusi paviesoties Radio Valmiera ēterā, kur raidījumā «Akustiskā ceturtdiena» sniegs akustisku koncertu un interviju stundas garumā. Raidījums jau šovakar, 25.aprīlī, plkst. 20.

Grupa šā brīža sastāvā formējusies tikai pērnā gada februārī. «Neon Saturdays» pirmsākumi meklējami apvienībā «The Solid» un pie latviešu pankroka kolektīva «Cacophonics».

«Neon Saturdays» mūzikā papildus standarta rokgrupas instrumentiem eksperimentē arī ar dažādu studijas un synth efektu izmantošanu harmonijās, īpašu uzmanību dziesmās pievēršot izteiktai kompozīcijas struktūrai un melodijai. Savukārt dziesmu teksti saturiski ir par dažādām sajūtām, emocijām un idejiskām lietām, kas pārņem, skatoties uz cilvēkiem un sabiedrību kopumā no malas un vērojot tās vispārējo virzību, tāpat arī par idejām, ka var dzīvot labāk, bieži nebaidoties un varbūt pat nepaklausot kādu pastāvošu stereotipu esamībai.

«Neon Saturdays» tikko izdotā singla nosaukums ir «Here I Am», un to grupas mājas lapā pavisam vienkārši iespējams iegūt bez maksas apmaiņā pret vienu tvītu.

neonsaturdays.com

«Akustiskā ceturtdiena»

Radio Valmiera «Akustiskajā ceturtdienā» pēdējo trīs gadu laikā savas pērles mūzikā ir demonstrējušas neskaitāmas grupas un mākslinieki no Latvijas, kā arī viesi no Lietuvas un Igaunijas. Raidījums iepazīstina ar jaunākajām vēsmām alternatīvajā un populārajā mūzikā un ne tikai sniedz iespēju paspīdēt jaunajiem censoņiem, bet arī paplašina mūzikas mīļotāju apvāršņus.

Radio Valmiera FM 106,8 Rīgā; FM 103,9 Madonā; FM 99,6 Smiltenē; FM 98,1 Valmierā; FM 96,4 Straupē; FM 94,0 Valkā; FM 93,5 Limbažos; FM 90,2 Alūksnē un FM 88,8 Salacgrīvā.

Kā arī tiešraide internetā.

www.radiovalmiera.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu