Rasela Brenda nedēļa ASV kinoteātros

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu komiķa Rasela Brenda (Russell Brand) ieskaņotā animācijas filma "Hop" šonedēļ otro nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākā kinofilma Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo ārvalstu prese.

Filma ar īso un izteiksmīgo nosaukumu "Hop", kurā atspoguļoti Lieldienu zaķa piedzīvojumi lielpilsētā, otrajā nedēļā iekasējusi 21,7 miljonus dolāru.

Galvenos varoņus ieskaņojušas tādas Holivudas zvaigznes kā Džeimss Marsdens (James Marsden), seriāla "The Big Bang Theory" zvaigzne Keilija Koukū (Kaley Cuoco), Čelsija Handlere (Chelsea Handler), Elizabete Perkinsa (Elizabeth Perkins) un skandalozais britu komiķis Rasels Brends (Russell Brand). Tieši Brends iejuties filmas galvenā varoņa - Lieldienu zaķa tēlā.

Otrajā pozīcijā ierindojies spēcīgākais no nedēļas jaunumiem – 1981.gada komēdijas rimeiks ar jau minēto Raselu Brandu un krievu izcelsmes aktrisi Helēnu Mirenu titullomās – "Arthur" ("Arturs"). Filma pirmajās trīs dienās iekasējusi 12,6 miljonus dolāru, un tas ir mazāk par studijas "Warner Bros." prognozēm (pieticīgākā no tām – 15 miljoni).

Trešo vietu ieņem studijas "Focus Features" trilleris "Hanna". Lai arī filma tiek izrādīta ievērojami mazāk kinoteātros nekā "Arturs" (2535 pret 3276), tā no otrās pozīcijas atpaliek tikai par aptuveni 300 tūkstošiem dolāru. "Hanna", stāsts par meiteni (filmas "Dārgie pīšļi" zvaigzne Sorša Ronana (Saoirse Ronan)), kura atmasko slepenās aģentūras noziegumus, pirmajās trīs dienās iekasēja 12,3 miljonus ASV dolāru.

Foto: publicitātes

Savukārt ceturtais nedēļas nogales jaunums – Džeimsa Franko (James Franco) un Natālijas Portmanes (Natalie Portman) komēdija "Your Highness" ("Jūsu augstība"), ar 9,5 miljoniem ierindojas topa sestajā vietā.

Kopējais nedēļas nogales kases ieņēmumu līmenis ASV un Kanādā bija par aptuveni 10% zemāks nekā tajā pašā laikā pirms gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu