Aizraujošs seriāls "Vārds sievietei"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Sieva atgriežas mājās un pieķer savu vīru ar... mīļāko – tā sākas ne tikai anekdotes, tā gadās arī īstajā dzīvē, un tieši tā sāksies jaunais TV3 seriāls "Vārds sievietei". Seriāla galvenā varone - Valentīna, kura 20 gadus centusies neievērot vīra sānsoļus, beidzot šķiras un pieprasa daļu no vīra uzņēmuma. Sieviete apņēmusies sākt pilnīgi jaunu dzīvi un nodoties biznesam!

Neuzticīgs vīrs. Un stāsts var sākties!

Valentīna, izbijusī žurnāliste un raidījuma Vakara pasaciņas vadītāja, šobrīd ir mājsaimniece. Viņa pieķer savu vīru Dmitriju, lielas kompānijas īpašnieku, ar mīļāko – simpātisku sekretāri. Bagātais nelietis pat nedomā ko paskaidrot un izmanto situāciju, lai tiktu vaļā no apnikušās sievas, ar kuru laulībā pavadīti 20 gadi. Atvadījusies no ilūzijām un iedomām par laimīgu laulības dzīvi, Valentīna piekrīt šķirties, bet pieprasa dalīt uz pusēm īpašumus un biznesu. Vīrs pieņem izvirzītos nosacījumus un vieglu roku bijušajai sievai atdod zaudējumus nesošu ceptuvi. Viņš gan nevar ne iedomāties, ar kādām uzņēmējas spējām un talantu ir apveltīta šķietami mierīgā mājsaimniece Valentīna.

Jaunizceptā uzņēmēja

Ar savu trīs draudzeņu Anastasijas, Polīnas un Ritas palīdzību Valentīnai izdodas ne tikai izglābt grimstošo biznesu, bet panākt, ka tas kļūst pelnošs. Tomēr ne visi ir gatavi priecāties par gudru un talantīgu sieviešu panākumiem. Vai šarmantajai un sievišķīgajai četrotnei izdosies noturēties uz veiksmes viļņa visās dzīves frontēs?

Vai galvenās varones varēs pierādīt, ka spēj būt ne tikai lieliskas sievas, kaislīgas mīļākās, bet arī veiksmīgas uzņēmējas?!

Šarmantā četrotne

Valentīna, Anastasija, Polīna un Rita ir četras dažādu paaudžu sievietes. Katra no viņām savā veidā tiek galā ar problēmām, meklē mīlestību, veido karjeru, pārdzīvo sliktos laikus un mācās kļūt laimīgas, neskatoties uz dzīves grūtībām. Viņas visas vieno draudzība, darbs un problēmas, ar kurām jātiek galā ikvienai sievietei. Iespējams, skatoties no malas uz situācijām un problēmām, kuras parādīsies seriālā Vārds sievietei, ikviena skatītāja varēs mierīgāku prātu palūkoties uz savā dzīvē notiekošo.

Interesanti fakti par seriālu

- Seriāla dziesmu "Saule" dzied Kristīna Orbakaite. Izrādās, ka šī dziesma kļuvusi teju par himnu operatoriem, jo saule ir ļoti svarīga filmēšanā uz ielas. Ja ieraksta laikā tā aizslēpjas aiz mākoņa, operatoriem nekas cits neatliek, kā pārfilmēt epizodi, piedziedot rindiņas no dziesmas: "Saules nav, saule aizgājusi aiz mākoņiem...".

- Krievijas prezidents Vladimirs Putins 2008.gada 7.oktobrī vizītes laikā kinostudijā "RWS — Санкт-Петербург" apmeklējis arī seriāla "Vārds sievietei" filmēšanas laukumu.

- "Vārds sievietei" ir pirmais seriāls, kurš tiek uzņemts Sanktpēterburgā, izmantojot amerikāņu piegājienu non-stop – vienā dienā tiek uzņemta viena sērija.

85% no filmēšanas grupas ir sievietes

- Seriāls "Vārds sievietei" veidots pēc Televisa formāta, tā oriģinālajā versijā, kura pirmo reizi tika pārraidīta Meksikā, galvenajās lomās ir Vanesa, Fernanda, Paulīna un Matilda.

- Seriāla "Vārds sievietei" oriģinālo formātu iegādājušās vairāk nekā 50 dažādas valstis, to starpā ASV, Kanāda, Indija, Ķīna un Tunisija.

Oriģinālais nosaukums - Слово женщине

Seriāls veidots Krievijā 2009.gadā

Lomās: Larisa Savankova (Лариса Саванкова), Irina Sotikova (Ирина Сотикова), Anna Arefjeva (Анна Арефьева) u.c.

Oficiālā seriāla mājas lapa: http://www.slovodame.ru/

Jaunais TV3 seriāls "Vārds sievietei" jau no 18.aprīļa darbdienās 16:00 TV3!


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu