Kristaps Pujāts vērtē skaistas meitenes, bet viņa sirds vairs nav brīva (24)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

TV šova «Okartes skatuve» finālists Kristaps Pujāts pirmo reizi mūžā piedalījās skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija 2012» žūrijā, kur kopā ar pieredzējušiem žūrijas pārstāvjiem vērtēja Latvijas skaistākos jauniešus. Pujāts pārliecinājies, ka ne tikai viņa dzimtajā Liepājā, bet visā Latvijā ir sastopamas daiļas meitenes.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kristaps Pujāts stāsta, ka arī viņam kā žūrijas pārstāvim šajā skaistumkonkursā bija sava favorīte – blondā Egija Gailuma, kura pēdējā kursā studē Stokholmas Ekonomikas augstskolā Rīgā. Kristapu pārsteidza Egijas dabiskums un viņas priekšnesums uz skatuves ar suni. «Ne velti viņas dabiskums tika novērtēts un meitene ieguva titulu «Mis Foto»,» piebilst dziedātājs.

Viņš neslēpj, ka žūrijai domas dalījušās un katram žūrijas pārstāvim bijuši savi favorīti, tādēļ nemaz tik viegli nebija pieņemt izšķirošo lēmumu. «Piedalīties skaistumkonkursā nav nemaz tik viegli, jo dalībniekiem trīs līdz četru minūšu laikā uz skatuves ir jāparāda savas labākās īpašības, lai žūrija tās pamana. Man tik tiešām bija liels gods piedalīties žūrijā šāda mēroga pasākumā,» viņš atzīst.

Savukārt Kristapa skatuves kolēģis Mārtiņš Ruskis šoreiz nevis vēroja un vērtēja Latvijas skaistākos jauniešus, bet priecēja skaistumkonkursa skatītājus ar muzikāliem priekšnesumiem.

Tiesa gan, Kristaps nenoskatīja sev meiteni šajā konkursā, jo viņa sirds jau kādu laiku ir aizņemta. Lai gan jaunieši bija izspēlējuši joku, ka dziedātāja izredzētā ir deju studijas «Pro – X» vadītāja Ieva Biteniece, patiesība ir pavisam cita. Dziedātājam izveidojušās romantiskas attiecības ar kādu simpātisku liepājnieci. Savukārt TV šova «Okartes skatuve» laikā Kristaps satuvinājājas ar skatuves kolēģi Sabīni Berezinu, bet pēc šova abu ceļi šķīrās.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu