Dubļu vannas kavē autobusu reisus un bojā tehniku (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ogrenet.lv

Neilgi pēc portāla Ogrenet publicētā raksta par ceļu stāvokli Lielvārdes novada Jumpravas pagastā saņēmām gana plašu fotogaleriju no SIA «Ogres Autobuss» par ceļu stāvokli Ogres novadā.

Uzņēmums, kas Ogres novada teritorijā izpilda reģionālos un starppilsētu pasažieru autobusu maršrutus, informē, ka vairāki valsts autoceļi ir kritiskā stāvokli. «Bieži vien tiek kavēta reisu izpilde. Tiek iespaidots arī autobusu tehniskais stāvoklis. Pagājušajā sestdienā viens no autobusiem gandrīz palika uz ceļa starp Ogresgalu un Glāžšķūni,» telefonsarunā ar portālu Ogrenet atklāj Ogres autoostas priekšniece Vija Ostapčuka.

Rakstam pievienotajā fotogalerijā uzskatāmi parādīts vairāku autoceļu stāvoklis. Ostapčuka arī uzskaita traģiskākos no tiem: P4 Rīga – Ērgļi posms Suntaži – Kastrāne, P32 Augšlīgatne – Skrīveri posms Ķeipene – Krapes pagrieziens, V971 Lielvārde – Rozītes posms Rozītes – dzelzceļa pārbrauktuvei (asfalts esot zem katras kritikas), V969 Ogresgals – Lielvārde posms Mazpūķi – Avoti, V996 Ogre – Viskāļi posmi Ogresgals – Glāžšķūnis un Lēdmane – Krapes krustojums, V968 Ogre – Jugla posms Ogre – Glāznieki.

Jau rakstījām, ka Lielvārdes novada Jumpravas pagastā vietējās nozīmes autoceļš Dzelmes – Veckrape ir izveidojies par īstu barjeru autovadītājiem, un nereti mēŗka sasniegšana beidzas ar iestigšanu dubļos. Valsts ceļu uzturētājs VAS «Latvijas Valsts ceļi» skaidroja, ka līdz sausāku laika apstāķļu iestāšanās brīdim pagaidām var veikt tikai ceļu greiderēšanu. Vienlaikus «Latvijas Valsts ceļi» atzīst, ka naudas ceļu savešanai kārtībā praktiski nav. Vairāk par to lasīt šeit.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu