Liene Brikouska: «Negribētos lēkāt apkārt kā kalnu kazai» (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Topošā māmiņa, dziedātāja Liene Brikouska klausītāju vērtējumam nodod jaunu dziesmu un videoklipu ar nosaukumu «27». Dziesma ir tapusi sadarbībā ar muzikālo apvienību «HYGS» un stāsta par mistisko skaitli mūziķu un arī pašas Lienes dzīvē, skaitli 27.

«Dzīvē skaitļiem ir liela nozīme, maģiskie cipari ir it visur. 7 dienas nedēļā, 7 pasaules brīnumi. Tāpat arī pirmā skolas diena, pirmā mīlestība, pirmā vilšanās mīlestībā. Mēs radījām dziesmu par skaitli 27, ap šo skaitli arvien biežāk apvijas neskaitāmas leģendas tieši saistībā ar cilvēkiem, kuri darbojas mūzikā,» par jauno hitu stāsta Liene Brikouska.

Foto: Publicitātes foto

Liene aizdomājas, ka ne visiem izdodas pārkāpt šo nozīmīgo skaitli, tieši gadu nozīmē, bet ir jādara viss, lai pārkāptu tam pāri un sagaidītu arī 28. dzimšanas dienu un vēl citas.

«Nezinu, vai tā ir sagadīšanās vai maģija, bet tā notiek. Dīvaini man arī likās, ka dziesmu ierakstījām studijā, kura atrodas Blaumaņa ielā 27. Ar 27 sākas viss, un tas ir gadu skaitlis, ko vajag pārkāpt,» aizdomājas Liene.

Pašai Lienei skaitlis 27 nozīmē to, ka tajā laikā būtu jābūt mierā ar sevi, jādzīvo stabila ģimenes dzīve ar mīļoto cilvēku, bērniem un jāstrādā darbs, kas dod stabilus ienākumus.

«Negribētos trīsdesmit gadu vecumā lēkāt apkārt pa pasauli, kā kalnu kazai, meklēt sevi un dziedāt Britnijas Spīrsas dziesmu – «Im not a girl, not yet a woman»,» smejas Liene.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu