"Musiqq" dodas uz Amsterdamu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Musiqq", kura ar dziesmu "Angel in Disguise" pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Vācijā, sestdien dosies savā pirmajā dziesmas veicināšanas braucienā uz Nīderlandes galvaspilsētu Amsterdamu, informē mūzikas ierakstu kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvis Guntars Račs.

(papildināts ar dziesmas video)

"Musiqq" puiši uzstāsies vienā no lielākajiem Amsterdamas klubiem "Air", kur notiks pasākums "Eurovision in Concert". Tajā piedalīsies vēl daudzu valstu pārstāvji, tostarp no Austrijas, Polijas, Ukrainas, Krievijas, Šveices, Serbijas, Somijas, Armēnijas un Nīderlandes.

Grupa "Musiqq" izdevusi arī kompaktdisku, kurā iekļautas trīs dažādas dziesmas "Angel in Disguise" versijas – oriģinālā, karaoke versija un producenta Lotara Lodziņa sadarbībā ar Jāni Kalvi veidotais "Boyza II" remikss.

Papildus šīm dziesmām CD iekļautas arī dziesmas "Abrakadabra" angliskā versija un dziesma "Dance With Somebody", kas savukārt ir grupas pašlaik aktuālākā singla "Dzīve izdodas" angļu versija.

Nākamā dziesmas veicināšanas vizīte ir plānota aprīļa beigās Beļģijā.

Grupas braucienu uz Amsterdamu atbalsta Liepājas domes kultūras pārvalde, bet organizē kompānija "Mikrofona ieraksti".

"Angel in Disguise"
"Angel in Disguise" Foto: Publicitātes foto

Latviešu puiši ar dziesmu "Angel In Disguise" pusfinālā uzstāsies ar 17. kārtas numuru.

Latvijas Televīzijas delegācija uz Diseldorfu dosies 3.maijā, un jau 4.maijā paredzēti pirmie mēģinājumi.

Eirovīzijas fināls notiks 14.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu