Ivars Kļaviņš TV šovā «Koru kari» uzvaru vēl Rēzeknes korim (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivara Kļaviņa privātais arhīvs

Šova «O kartes skatuve» skandalozais dalībnieks Ivars Kļaviņš ir atgriezies Latvijā, lai veidotu savu muzikālo karjeru un izmantotu iespējas, kamēr ir vēl populārs. Kā jau TV šova dalībnieks, Ivars skatās šāda tipa raidījumus, šovs «Koru kari 3» nav izņēmums. Puisim ir viedoklis par fināla dalībniekiem – Cēsu Karmīnkrāsas kori un Rēzeknes Zaļo pakalnu kori.

«Sākšu ar to, ka šo «Koru karu» līdzšinējie rezultāti ir mani pārsteiguši ar to, ka patlaban par uzvaru cīnās kaut kāds Rēzeknes zaļais koris, kuru vada līdz šim nedzirdēts dziedātājs Normunds Zušs un Cēsu koris, ko vada pirms astoņiem gadiem no aprites izkritušais Marts Kristians Kalniņš, aiz sevis putekļos atstājot tādus dižus Latvijas brendus kā Aija Andrejeva, Guntis Veits, Māra Upmane-Holšteina, Normunds Jakušonoks, un tas patiesībā nav slikti.

Tas liecina, ka visas baumas un teorijas par to, ka televīzija «kruķī» balsojumus pēc saviem ieskatiem un Guntars Račs ir Latvijas mūzikas pelēkais kardināls, kas regulē satiksmi Latvijas mūzikā, kā vien to vēlas, ir absolūtas muļķības.


Ja tā būtu patiesība, tad, visticamāk, uzvarētu Aija Andrejeva, jo pats esmu redzējis, kā Aiju bučo TV producenti, katru reizi klātienē satiekot, un nevienam nav noslēpums, ka Račs ir tā persona, kurš ir Aišas pusē ar visām četrām,» savu viedokli par TV šova «Koru kari 3» norisi pauž Kļaviņš.

«Taču, atgriežoties pie būtiskā – Rēzeknes un Cēsu kora, interneta vietnē YouTube noskatījos agrīnākus TV3 šova «Koru kari 3» priekšnesumus, kur savu performanci rādīja Marts Kristians Kalniņš ar Cēsu kori, un man patika. Nebija slikti, bet noskatījos arī TV3 mājaslapā «Koru karu» pusfināla sēriju, un secinājums ir tikai viens – Rēzeknes zaļais koris pārspēja visus pārējos korus ar pamatīgu galvastiesas pārsvaru, gan ar aranžijām, gan ar izpildījumu, gan ar šovu. Viņi izskatās uz visiem 100 procentiem. Patiesi smaida, ļoti skaisti pasniedz skatuves kustības, dzied vienkārši fantastiski, tīri solo dziedājumi, nevis kā dažam labam «citam» korim, kuru es nevēlētos aizvainot, nosaucot vārdā, kuru dueta solo dziedājums bija vienkārši atbaidošs, intonatīvi netīrs un disonējošs, un tas nebija nekāds džezs, drīzāk pamatīgs «lācis uz auss». Pagaidām izskatās, ka varētu atkārtoties iepriekšējo gadu pieredze un uzvaras laurus plūks Rēzeknes koris, protams, mēs varam vainot Latgales vienotību, bet tā jau nav viņu vaina, ka «čiuļi» ir skopuļi, žēlo kredītus un par savējajiem nebalso, savukārt es uzskatu, ka rēzeknieši patiesi ir fantastiski, Viņi ir par daudz labi, lai zaudētu šajā šovā, bet, ja tomēr uzvaras laurus plūks Cēsu koris, kurš, pēc manām domām, ir mazliet vājāks pretendents, tad man nāk prātā teiciens, kuru man reiz teica mans boksa treneris, - ne vienmēr uzvar labākais!» nosaka Ivars.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu