Slavenības izrotā apavus, kas būs pieejami izsolē (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē tirdzniecības centā «Spice» multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, pasākumu organizatore Jogita Pūpola un abu vadītā labdarības projekta «Laimes ota» komanda atklāja jaunu labdarības akciju, kuras ietvaros sabiedrībā pazīstami cilvēki izrotāja «Crocs» apavus, kurus no šodienas par ziedojumiem var iegādāties izsolē.

Apavus izrotājuši tādi sabiedrībā populāri ļaudis kā Gundega Skudriņa, Santa Bindemane-Mihelsone, Liene Šomase, Sindija Vilde, Anna Rozīte, Antra Stafecka, Agnese Rakovska, Baiba Sipeniece-Gavare, Goran Gora jeb Jānis Holšteins-Upmanis, Haralds Burkovskis, Valters Frīdenbergs, Kārlis Anitens un Mārtiņš Ruskis.

Visi darinātie apavi nu jau ir apskatāmi īpaši izveidotā izstādē, un ar šodienu apavus par ziedojumiem varat iegādāties «Laimes ota» mājas lapā. Sākumcena vienam pārim ir 30 lati.

Visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti biedrības «Dižvanagi» organizētajai nometnei «Mazo prinču vasara», kas jau otro gadu pēc kārtas Grobiņas novadā pulcēs kopā nedziedināmi slimus bērnus un viņu vecākus, lai īstenotu dažādus rehabilitācijas pasākumus un sniegtu atbalstu viņu ģimenēm.

Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis kopā ar Jogitu Pūpolu labdarības projektu «Laimes ota» izveidoja pirms sešiem mēnešiem. Tās aktīvisti jau paspējuši realizēt trīs lielus labdarības pasākumus.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu