Sarmīte Prule par šķiršanos no vīra: «Es vairs nevarēju tā dzīvot!» (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Enerģiskā TV šova «Dejo nost!» uzvarētāja, tagad deju studijas «Leona» saimniecības daļas vadītāja Sarmīte Prule beidzot pieņēmusi dzīvē svarīgu lēmumu un aizgājusi no vīra. Pēc deviņu gadu kopdzīves, no kuriem seši gadi pavadīti laulībā. Nu jau trīs mēnešus Sarmīte no savas ģimenes ligzdiņas Ādažos pārcēlusies uz dzīvi Rīgā un burtiski staro no sajūtas, ko sievietei sniedz brīvība.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sarmīte Prule teic, ka tā ilgāk dzīvot vairs nevarēja. «Mīlestība pa šiem gadiem bija pazudusi, tādēļ vajadzēja abiem ar vīru katram iet savu ceļu. Ja viens cilvēks attiecībās iet uz priekšu, attīsta savu personību, tad otram ir jānāk līdzi. Taču mūsu gadījumā tā nenotika. Vīram bija sava pasaule. Mēs kļuvām atšķirīgi cilvēki. Neredzēju jēgu to visu vilkt garumā. Kāpēc jāmelo, ja visas jūtas ir zudušas. Pēc šķiršanās abi ar vīru palikām labi draugi,» skaidro Sarmīte.

Sarmīte divos koferos sakārtojusi savas mantas un no ģimenes ligzdiņas Ādažos pirms trim mēnešiem pārcēlusies uz dzīvi Rīgā.

Foto: Sejas.lv

Tiesa gan, pagaidām ar vīru Aivaru Sarmīte nav oficiāli šķīrusi laulību. «Zinu, ka ir jāsaņemas un jāiesniedz tiesā prasība par laulības šķiršanu,» viņa piebilst.

Kāpēc izjukusi Sarmītes laulība, ja mīļotais vīrs savulaik atbalstīja un priecājās par Sarmītes panākumiem TV šovā «Dejo nost!», arī pēc tam, kad beidzās šovs un sieva sāka aktīvi darboties uz skatuves, iesaistoties dažādos šovzbiznesa projektos, kā arī vēlās nakts stundās nebija mājās, jo spēlēja kabarē izrādē «Burleska»? «Mēs katrs sākām attīstīties citā virzienā. Kļuvām atšķirīgi, un arī mīlestības dzirksts pazuda kā nebijusi. Tādēļ kāda jēga būt vairs kopā. Man arī iepatikās kāds vīrietis. Protams, ka, dzīvojot laulībā, es fiziski vīru neizmainīju, bet morāli gan, domājot par citu,» nosaka enerģiskā Sarmīte.

Foto: Sejas.lv

Viens no iemesliem, kāpēc Sarmītes laulībai tika pielikts arī punkts, ka abiem ar vīru laulībā nebija bērnu. «Visu laiku atlikt un teikt, ka nav īstais brīdis bērniem, tas nebija pareizi. Protams, bija jau arī veselības problēmas. Tā ilgāk vairs nevarēju, jo mans bioloģiskais pulkstenis iet uz priekšu. Ieskatījos arī citā vīrietī, jo man iet laiks un gribas bērnu, gribas kārtīgu ģimeni,» atklāj Sarmīte. Viņas sirds gan vairs nav brīva, tā pieder kādam uzņēmējam, bet Sarmīte teic, ka pagaidām abu attiecības nav iespējamas.

Viņa arī neslēpj, ka reizēm ir grūti, kad birst asaras un sāp sirds, bet pēc šādiem brīžiem dzīvē atkal viss sakārtojas un tā kļūst krāsaināka. «Es izbaudu šo laiku, kad esmu viena un brīva. Protams, vēlos arī attiecības, bet tās nāks ar laiku,» cerību pilna ir Sarmīte.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu