Gustavs Terzens atgriežas «Radio SWH» (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Armands Ērglis

Kādreizējais Radio SWH Rock dīdžejs Gustavs Terzens pēc darba «Radio 101» un «Rīga Radio» atgriezies oranžā radio viļņos ar vakara programmu «Gustava Terzena Dzīvās Vakariņas», liecina paziņojums «Radio SWH» mājas lapā.

«Cilvēks, kurš radio dēļ reiz ir pazaudējis balsi un divreiz arī darbu. Cilvēks, kurš radio ēterā ir bijis gan huligāns, gan savedējs. Un nu pēc ēteriskā skrējiena 10 gadu garumā ir skaidrs – bez radio īsti nevarēs! Kāpēc stīvēties pretī tam, kas ar tik pārliecinošu spēku velk atpakaļ? Lūk, ar epizodiskiem izrāvieniem televizorā Gustavs ir atpakaļ Radio SWH!» vēsta paziņojums.

Radio SWH

Gustava Terzena Dzīvās Vakariņas

«Gustava Terzena Dzīvās Vakariņas» ir vienīgā ēdienreize, ko gastrologi iesaka pēc sešiem. Tas tāpēc, ka šajās vakariņās nepasniedz nekādus treknumus vai piesātinātos taukus, bet gan tikai augstvērtīgus hercus un pašmāju dobēs kultivētus vislabākos ļaudis.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu