UKtop40 dominē deju mūzikas producenti «Rudimental» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Austrumlondonas deju mūzikas producenti «Rudimental» ar viegliem «drum'n'bass» ritmiem un melodisko dziesmu «Waiting All Night» šonedēļ pārliecinoši iekarojuši Apvienotās Karalistes singlu topa 1.vietu, ziņo ārvalstu prese.

Cīņā ar amerikāņu hiphopa grupas «The Black Eyed Peas» dalībnieku un producentu «Will.i.am», «Rudimental» nedēļas griezumā pārdeva 107 000 singla kopiju, kas ir par 38 000 vairāk nekā «Will.i.am» un kanādiešu tīņu zvaigznes Džastina Bībera (Justin Bieber) kopdarbs «#ThatPower», svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Franču robotizētais elektroniskās mūzikas duets «Daft Punk» ar jauno dziesmu «Get Lucky» tikai 48 stundu laikā kopš publicēšanas uzšāvies līdz 3. vietai.

Dziesma, kurā piedalās viens no superproducentu «The Neptunes» tandēma Farels Viljams (Pharrell Williams) un fankmūzikas grupas «Chic» ģitārists un komponists Nails Rodžerss (Nile Rodgers), īsā laikā pārdota 50 000 kopiju. Dueta jaunais studijas albums «Random Access Memories» klajā nāks 21. maijā.

Pagājušās nedēļas līderis - Duke Dumont un A*M*E deju zāļu grāvējs «Need U (100%)» noslīdējis uz 4. vietu, bet Pinkas «Just Give Me A Reason» noslēdz top5.

Dienvidkorejiešu repera «Psy» jaunākais hits «Gentleman» kā jaunums 10. vietā.

Tikmēr albumu konkurencē pirmajā vietā kā jaunums kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais albums «To Be Loved», kas nedēļas griezumā pārdots 121 000 kopiju. Tas ir vairāk nekā atlikušais top5 kopā.

Amerikāņu rokeri «Fall Out Boy» ar atgriešanās albumu «Save Rock And Roll» numur 2, bet ekstravagantais ņujorkiešu trio «Yeah Yeah Yeah's» ar «Mosquito» tikai 9. vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu