«Call Me Maybe» dziedātāja slepeni apmeklējusi Rīgu un Goldingas koncertu (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

17. aprīlī kopā ar Elijas Goldingas (Ellie Goulding) atbalsta mākslinieku Metjū Komu (Matthew Koma) Rīgā ieradās arī populārā kanādiešu dziedātāja Kārlija Reja Džepsena (Carly Rae Jepsen), kas pasaulē plaši pazīstama kā slavenās dziesmas «Call Me Maybe» izpildītāja, informē reklāmas un pasākumu aģentūras «magicFIB» radošais direktors Aivars Līpenītis.

Dienā, kad koncertzālē «Palladium Rīga» koncertu sniedza Goldinga, Rīgā ieradās arī iesildošais mākslinieks Metjū Koma no Losandželosas ar savu draudzeni Kārliju Reju Džepsenu.

Par viņas ierašanos iepriekš nebija zināms pat pasākuma organizētājiem. Populārā dziedātāja uz Rīgu atbraukusi tikai lai atbalstītu savu draugu uzstāšanās laikā.

Lielāko dienas daļu līdz kāpšanai uz skatuves pāris pavadīja divatā vai kopā ar citiem atbalsta grupas dalībniekiem. Pēcpusdienā mūziķu pāris devās pastaigā pa Rīgas centru, iegriežoties vietējās kafejnīcās, veikalos un pat frizētavā.

Vakarā, pirms Koma devās uz skatuves, lai iesildītu publiku pirms Goldingas uzstāšanās, Džepsena atvadījās no drauga un devās publikā, lai kopā ar pārējiem koncerta apmeklētājiem izbaudītu Komas un grupas uzstāšanos. Pēc koncerta pāris atkal atgriezās aizskatuvē, kur pavadīja gandrīz visu vakaru.

Koma turpinās uzstāšanās kopā ar Goldingu līdz pat Eiropas koncertturnejas beigām maija vidū, tomēr nav zināms, vai arī Džepsena apceļos Eiropu kopā ar draugu.

Elijas Goldingas šovs Rīgā notika festivāla «Pestivals» koncertu sesijas ietvaros, mūziķei iegriežoties Rīgā sava albuma «Halcyon» atbalsta turnejas laikā.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu