Kā iekaroja Nikolu Ričiju (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

TV šovu zvaigznes Nikolas Ričijas vīrs, grupas «Good Charlotte» dalībnieks Joels Madens intervijā atklājis, kā iekarojis savu sievu. Joels lūdzis vienkārši vienu iespēju, vienu randiņu un, ja nekas neizdosies, tad liks aktrisi mierā. Viss tomēr izdevās.

Laionela Ričija meita Nikola Ričija sākumā kavalierim nav pievērsusi uzmanību, tas mudinājis puisi izmantot pēdējo ieroci un uzaicināt viņu uz vienu vienīgu tikšanos, kurā viss izšķirsies. Ja pēc randiņa Nikola joprojām vēlētos būt tikai draudzene, viņš to akceptētu. Joels sniedzis šo informāciju Austrālijas TV raidījumā «60 minūtes», kurās galvenokārt runāja par jauno TV šovu, kurš tiks filmēts pāra mājās, parādot pilnībā viņu dzīvi. Šova laikā pāris būs izolēts no pārējās pasaules.

Foto: AP/Scanpix

Nikolas tēvs gan komentēja, ka Madens nav bijis nekāds burvīgais princis un viņš sākumā ir bijis pret to, ka meita satiekas ar rokmūziķi. Baidījies no rokmūziķu dzīves pārņemšanas, nelāgajiem ieradumiem. Tomēr Madens visus šos pieņēmumus lauzis, galanti aplidojot viņa meitu.

Madens smejoties stāsta, ka nav piemērots vīrietis ikvienai sievietei, tikai īpašām, kas spēj ieskatīties dziļāk par ārieni.

Sākumā jaunieši bijuši tikai draugi, līdz Madens iemīlējies šovu zvaigznē un ar romantiku, dāvanām, ziediem panācis, ka meitene arī viņā pamana vīrieti, ne tikai draugu.

Foto: AP/Scanpix

Izmēģināju veiksmi, un pirmais randiņš izrādījās gana labs, lai sekotu arī otrais.

Grupas «Good Charlotte» dziedātājs atzīst, ka vienmēr meitenēm ir bijis kā rezerves variants, ne pirmā izvēle. Tāpēc ir iemācījies cīnīties par to, ko vēlas.

Randiņā ar Nikolu puisis ir gan dziedājis, gan dejojis, darījis visu, lai atstātu iespaidu.

Pāris ir kopā jau no 2006. gada, un viņu ģimenē aug divi bērni.



Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu