Briedis trīs raundos «iznīcina» Kelesu (41)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis piektdien tika pie kārtējās pārliecinošās uzvaras, trešajā raundā pieveicot Vācijā dzīvojošo turku Javušu Kelešu.

Jau no cīņas paša sākuma Briedim piederēja izteikts pārsvars, bet trešajā cīņas raundā tiesnesis dueli pārtrauca, piešķirot latvietim tehnisko nokautu.

Duelis Bulgārijā risinājās pirms kārtējā cīņu šova «Biggers Better» posma.

Šī Briedim bija pirmā cīņa pirmā smagā svara kategorijā, kurā sacenšas bokseri līdz 90,7 kilogramiem. Tieši šajā kategorijā Briedis plāno aizvadīt savu turpmāko karjeru. Tāpat šī bija pirmā cīņa Brieža karjerā, kura bija plānota astoņu raundu garumā.

Pēdējā pusotra mēneša laikā Briedis aizvadīja jau trešo cīņu, tiekot pie trešās pārliecinošās uzvaras. Sākotnēji latvietis bijušo Vācijas smagā svara čempiona titula pretendentu Ozkanu Četinkaju, bet pēc tam pārliecinoši sakāva arī britu veterānu Deniju Viljamsu, kurš pirms deviņiem gadiem spēja nokautēt leģendāro Maiku Taisonu.

Pirms tam Briedim pagājušā gada izskaņā uzvarēja boksa komercturnīrā «Biggers Better».

Līdz ar to tagad savā karjerā, ieskaitot cīņas «Biggers Better» sacensībās, Briedis uzvarējis 20 mačos, 14 reizes pretinieku nokautējot, bet cietis vien vienu neveiksmi. Savukārt Kelešs savā 19. cīņā cieta devīto neveiksmi.

Ar Latvijas bokseriem šī Kelešam bija jau trešā tikšanās reize - 2007.gadā viņš zaudēja Jevgēņijam Andrejevam, bet 2010.gadā smagā cīņā pieveica Andreju Tolstihu.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu