Elli U Prāgā pasniegusi nodarbības (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātāja Elli U saņēma interesantu piedāvājumu no savas ierakstu kompānijas, kura atrodas Londonā, pasniegt vokālās nodarbības jauniešu grupai «5 Angels». Elli U pieņēma izaicinājumu un devās uz Prāgu.

Dziedātāja diemžēl pašu Prāgu nepaspēja apskatīt, jo visu laiku atradās ierakstu studijā vai viesnīcā. Viss, ko izdevās redzēt no pašas pilsētas, bija tas, ko bija iespējams vērot caur automašīnas logu, atrodoties ceļā. Tas Elli U palīdzēja izsecināt, ka Prāga ir ļoti līdzīga Rīgai.

«Saņēmu zvanu no ierakstu kompānijas bosa, un viņš man piedāvāja doties uz Prāgu un pamācīt piecas jaunas meitenes dziedāt. Mani tas iepriecināja, jo viss, kas saistās ar dziedāšanu, mani aizrauj un saista,» skaidro Elli U.

Foto: No personiskā arhīva

Tikai ierodoties Prāgā, Elli U uzzināja, ka meitenes, kuras viņai būs jāapmāca, ir Čehijā populāra jauniešu grupa «5 Angels». Meitenes parakstīja līgumu ar CAA, kas ir populāra mākslinieku aģentūra Losandželosā.

«Losandželosā no jaunietēm gaidīs labu rezultātu, un, lai to sasniegtu, menedžments iesaistīja mani, cilvēku, kas māk strādāt studijā ātri un kvalitatīvi. Priekš manis tā bija jauna pieredze, pēc kuras sapratu, ka tiešām varu iemācīt kādu dziedāt,» piedzīvojumā dalās Elli U.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja ar jaunajām mūziķēm ļoti sadraudzējās un, mācot viņas vokālajā meistarībā, nespēja neatcerēties sevi tajā vecumā, jo jaunietes tāpat kā viņa daudz ko nezināja, bet vēlējās uzzināt.

«Meitenes bija ļoti paklausīgas un pat tagad vēl raksta jautājumus saistībā ar vokālajām lietām. Jā, es neesmu vokālā pasniedzēja, bet nevajag būt vokālajam pedagogam, lai iemācītu kādu gaiši un emocionāli dziedāt. Turklāt ne katrs vokālais pasniedzējs prot darboties studijā un strādāt ar lielu komandu. Es studijā esmu darbojusies kopš deviņu gadu vecuma, kopš tā mirkļa ir pagājis diezgan daudz laika, tā ka domāju, ka varu šo to iemācīt,» - tā Elli U.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu