Mazajiem dziedātājiem daudz fanu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT muzikālās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai” dalībnieki pēc pagājušās svētdienas koncerta atzina, ka iemantojuši daudz jaunu draugu un fanu. Mazo dziedātāju fani un atbalstītāji uzmundrina un apsveic viņus ar mīļām e-pasta vēstulītēm, īsziņām un telefona zvaniem.

Svētdienas vakarā pirmo patiešām silto pavasara dienu LNT kanālos noslēdza sirsnīgais pavasara konkurss „Mazo dziesmas Latvijai”. Mazie dziedātāji uzstājās ar joku dziesmām un smīdināja skatītājus ar saviem jautrajiem stāstiem no dzīves.

Sirsnīgais dziesmu konkurss "Mazo dziesmas Latvijai" jau pusē. Bērni ar skatītājiem, atbalstītājiem un žūriju savas dziedāšanas prasmes un uzstāšanos jau pilnveidojuši sešos krāšņos koncertos. Iemantojuši daudz jaunu draugu, fanu un atbalstītāju.

Agate Albekeite, 9 gadi, no Skrīveriem: "Es priecājos, ka daudziem patīk, kā es dziedu! Man ir daudz atbalstītāju. Man viens

fans rakstīja draugos, ka viņš mani mīl, un uzrakstīja man savu telefona numuru!!!

Skolā visi man saka, ka ir forši un ka viņi skatās raidījumu!"

Alīna Ņikitina, 10 gadi, no Cēsīm: "Mani fani saka, ka es ļoti labi dziedu, un viņi arī prasa katru nedēļu, ko es dziedāšu, kādu dziesmu, un draugos man arī daudz dāvaniņas sūta! Skolā draugi un skolotāji saka, ka es arī labi dziedu un lai es tā turpinu labāk dziedāt, lai man būtu labākas atzīmes, un viņi saka, ka man vajag vairāk smaidīt."

Emīls Mangulis, 12 gadi, no Ogres: "Man fanu ir ļoti daudz, jo

man draugos ir apmēram 1600 uzaicinājumu.

Kā viņi mani atbalsta? Mani fani atbalsta ar vēstulēm, ar plakātiem, ar vārdiem, ar humoru! Pēc iepriekšējā konkursa, kad dziedāju „Karali”, es aizgāju uz skolu un skolotāja teica: nu, mans princi!"

Kristīne Cielava, 12 gadi, no Popes: "Man ir diezgan daudz atbalstītāju, un viņi saka, ka es ļoti labi dziedu, ka man ir spēcīgs vokāls un ka man ir ļoti skaisti tērpi un es ļoti labi kustos uz skatuves. Šie uzmundrinājumi man dod spēku cīnīties tālāk."

Mazo dziedātāju fani un atbalstītāji bērnus uzmundrina un apsveic ar mīļām e-pasta vēstulītēm, īsziņām un telefona zvaniem. No vistuvākajiem draugiem mazie mākslinieki saņem arī ziedus, saldumus un mīļas dāvaniņas.

Kristīne Cielava, 12 gadi, no Popes: "Ir tā, ka skolotāji un atbalstītāji nes man dāvanas. Un arī folkloras kopa man uzdāvināja dāvanu! Viņi man uzdāvināja dienasgrāmatu, lai es varētu visu pierakstīt."

Jau labu laiku pirms koncerta ieraksta LNT studijas uzgaidāmajā telpā pulcējās atraktīvie un smaidošie mazo dziedātāju lielākie atbalstītāji. Sapucējušies un ar ziediem rokās viņi ieradušies, lai atbalstītu tieši savu favorītu.

Emīla atbalstītāji: "Mēs fanojam par Emīlu, jo viņš vislabāk dzied. Mēs domājam, ka viņš vinnēs. Viņam ir interesantas dziesmas arī un labas atzīmes. Atbalstām viņu un esam kopā katrā koncertā ar viņu. Mēs viņu atbalstām ar plakātiem, ar ovācijām, ar aplausiem un nesam puķes viņam uz skatuves, katru svētdienu! Es gribētu, lai Emīls vinnētu!"

Agates atbalstītāja: "Man visvairāk no vēl dalībniekiem patīk Agate Albekeite. Man šķiet, ka viņa arī ir no spēcīgākajām, un viņai arī ir forša balss."

Alīnas atbalstītāji: "Mēs ejam atbalstīt Alīnu Ņikitinu, tāpēc ka mēs Alīnu jau zinām no pašas bērnības, kad viņa bija vēl maziņa. Un viņa ir ļoti žiperīga un atraktīva, un ne velti viņai ir tāda iesauka - spridzeklīte. Viņa ļoti ātri kustas, ļoti labi dzied; kad viņu kritizē, viņa visu ļoti labi saprot un cenšas izdarīt tā, kā saka žūrija, un nākamajos raidījumos viņa cenšas izdarīt visu vēl labāk, un par to mēs viņu ļoti mīlam, ļoti stipri. Mēs ļoti gribam, lai Alīna uzvar šajā konkursā un būtu pirmā."

Gabora fane: "Es fanoju par Gaboru Goldmani, man viņš ļoti patīk un viņam ir skaista balss; un man liekas, ka viņš varētu uzvarēt. Mēs ar Gaboru mācāmies kopā mūzikas skolā un lielāko tiesu skraidām. Mēs gribam, lai Gabors uzvar, jo viņš ir pats labākais."

Kurzemes pērlīti Kristīni atbalstīt ieradušies tuvinieki un draugi pat no tālās Ventspils puses.

Kristīnes atbalstītāji: "Mēs esam ieradušies atbalstīt Kristīnīti. Man viņa patīk, jo viņa ļoti labi uzstājas un ļoti smuki dzied. Kristīne ir tāda atraktīva, atraisīta meitene, smaidīga vienmēr. Kristīne ir ļoti labestīga, izpalīdzīga, čakla mājās, Kristīne ir superīga meitene. Viņa uzstājas, viņa prot, viņai ir iekšā. Viņa var un viņa dara. Tā kā viņa uzstājas mājās, mums liekas, ka viņai vajadzētu uzvarēt. Nu citas izejas nav!"

Savukārt lādzīgo Ralfu Liģeri pielūdzējas gatavas apbērt ar saldumiem no galvas līdz kājām.

Ralfa atbalstītājas: "Mēs esam ieradušās atbalstīt Ralfu Liģeri. Mēs viņam atvedām „Sarkanās magones”, lai viņam būtu saldāka dzīve, un lai viņam veicas. Un pēc uzstāšanās lai būtu prieks, jo pirms dziedāšanas šokolādi nedrīkst ēst."

Jau no pirmā raidījuma uzticami Adrijas Silvas Kukuvasas atbalstītāji ir dziedošā Brūveru ģimene.

Adrijas Silvas atbalstītāja: "Šinī brīdī galvenais jau ir tas, ka mamma un tētis parasti jau ir aiz skatuves, un tanī brīdī, gan kad ir kopējās dziesmas, gan kad viņi iet uz skatuves, ir ļoti svarīgi, ka ir kaut kādas acis pazīstamas, kas parāda - pasmaidi vai - būs labi, pakusties. Lai ir, kur pieķert acu skatienu. Un tas jebkuram māksliniekam uz skatuves ļoti būtiski, it īpaši mazam čiepstulim septiņos gados."

Tāpēc turpināsim turēt īkšķus par savējiem – arī šajā svētdienā, kad topošie jaunie dziedātāji uzstāsies kopā ar sabiedrībā pazīstamiem, iemīļotiem un jau novērtētiem skatuves māksliniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu