Lieldienu zaķis ASV uzlēcis visaugstāk

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu komiķa Rasela Brenda (Russell Brand) ieskaņotā animācijas filma "Hop" šonedēļ ir pieprasītākā kinofilma Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo ārvalstu prese.

Filma ar īso un izteiksmīgo nosaukumu "Hop", kuru demonstrē 3579 kinoteātros un kurā atspoguļoti Lieldienu zaķa piedzīvojumi lielpilsētā, iekasējusi 38 miljonus dolāru. Šis rezultāts ir krietni augstāks nekā studijas "Universal" aplēses (25 miljoni). Filma uz Latvijas ekrāniem būs skatāma no 15.aprīļa. Filmas režisors ir Tims Hils (Tim Hill), kurš režisējis arī pusanimācijas filmu "Alvin and the Chipmunks" ("Alvins un burunduki").

Galvenos varoņus ieskaņojušas tādas Holivudas zvaigznes kā Džeimss Marsdens (James Marsden), seriāla "The Big Bang Theory" zvaigzne Keilija Koukū (Kaley Cuoco), Čelsija Handlere (Chelsea Handler), Elizabete Perkinsa (Elizabeth Perkins) un skandalozais britu komiķis Rasels Brends (Russell Brand). Tieši Brends iejuties filmas galvenā varoņa - Lieldienu zaķa tēlā.

Otrajā vietā ierindojies cits nedēļas jaunums – studijas "Summit" zinātniskās fantastikas trilleris "Pirmkods" ("Source Code") ar aktieri Džeiku Džilenholu (Jake Gyllenhaal) galvenajā lomā. Režisora - Deivida Bovija dēla Dankana Džonsa (pilnā vārdā Dankans Zovijs Heivuds Džonss) jaunākais veikums pirmajās trīs dienās ir iekasējis 15 miljonus dolāru 2961 kinoteātrī. Šo filmu uz ekrāniem Latvijā izrādīs no 8.aprīļa.

Foto: publicitātes

"Wimpy Kid" filmas balstās uz bērnu literatūras autora Džefa Kineja (Jeff Kinney) darbu motīviem. Galvenajā, zēna Grega lomā - Zakarijs Gordons (Zachary Gordon).

Grāvēju "300: Termopilu kauja” ("300") un "Sargi" ("Watchmen") režisora Zeka Snaidera jaunākais darbs "Aizliegtais paņēmiens" ("Sucker Punch") noslīdējis uz 7.vietu.

Stabilu sniegumu uzrāda zinātniskās fantastikas trilleris "Limitless", kurā titullomas spēlē aktieris Bredlijs Kūpers (Bradley Cooper) un kino leģenda Roberts de Niro (Robert de Niro), kā arī studijas "Lionsgate" trilleris "The Lincoln Lawyer" (37% un 35% ieņēmumu līmeņa krišanās).

Kopējie nedēļas nogales rādītāji ir par 25% zemāki nekā tajā pašā nedēļas nogalē pirms gada, kad uz ekrāniem iznāca 3D grāvējs "Titānu cīņa" ("Clash of the Titans").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu