Rīgā britu popzvaigzne Elija Goldinga (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar ar koncertu «Palladium» koncertzālē uzstāsies britu popdziedātāja Elija Goldinga (Ellie Goulding), kura Rīgā ieradīsies savas pasaules turnejas «The Halcyon Days Tour» laikā, informē «magicFIB» direktors Aivars Līpenītis. Visas biļetes uz koncertu ir izpārdotas.

Koncerta apmeklētājiem durvis tiks vērtas plkst.19, bet iesildošās grupas koncerts sāksies plkst.19.30, kam sekos dziedātājas pasaules turnejas atbalstošā mākslinieka Metjū Koma uzstāšanās, bet pati Goldinga uz skatuves kāps plkst.21.15.

Šī vakara koncerts būs pirmā reize, kad publikai uzstāsies jaunā mūzikas apvienība «Catalyst», kurā apvienojušies mūziķi Kaspars Zlidnis, Ronalds Briežkalns, Jānis Ancveirs un mūzikas producents Kārlis Boreiša-Visockis.

Goldinga savu pasaules turneju sāka pagājušā gada oktobrī Ņujorkā. Mūziķe Rīgas koncertā izpildīs gan labākos skaņdarbus no rudenī iznākušā albuma «Halcyon», gan no iepriekšējā albuma «Lights».

Goldingas Rīgas koncerts ir trešais festivāla «Pestivals» sesijas koncerts.

Foto: Publicitātes foto

Facebook

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu