Vai Latvijā zināmiem šovbiznesa darboņiem galvā pavasaris? (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Beidzot pēc garās ziemas ir pienācis ilgi gaidītais pavasaris! Putniņi čivina, pavasara puķes zied un taureņi lidinās gaisā. Kādas sajūtas pārņem populārus mūziķus, izdzirdot vārdu «pavasaris»?

Dziedātāja, aktrise, raidījuma «Mans mīļais draugs» vadītāja Vita Baļčunaite jūt gaisā pavasari.

«Ikdienas skrējiena dēļ nejūti, ka gaisā pavasaris, kā mainās gadalaiki. Tomēr tieši šodien, pēc «Sprīdīša» izrādes Kuldīgā, uz mirkli apstājos saulītē, izbaudīju saules starus, putniņi apkārt čivināja. Nevaru nesmaidīt nepārtraukti. Es priecājos, man viss patīk,» pavasara sajūtās dalās Baļčunaite.

Vita priecīgi stāsta, ka ir jau redzējusi sniegpulkstenītes un ligzdās stārķus ar mazuļiem, un tas jau ir vēstnesis, ka ziema atgriezties vairs nevar.

Vita Baļčunaite
Vita Baļčunaite Foto: Agris Semēvics

Dziedātāja Viktorija Plēpe pavasari saista ar sajūtām sirdī, ar iemīlēšanos un vēlmi nebūt vienam, bet meklēt savu otro pusīti.

«Spēcīgāk to izjutu, kad man bija septiņpadsmit gadi. Šo sajūtu, kad sirds raujas pretī kaut kam neiegūtam, neaizsniedzamam. Sirds ilgojas pēc jaunām, skaistām sajūtām,» aizsapņojas Plēpe.

Šobrīd izdzirdot vārdu «pavasaris», dziedātāja to uztver kā jaunu sākumu, jaunas iespējas, nevēlēšanos grimt ziemas aukstajās skumjās, ciest mīlestības un pasaules dēļ.

«Pavasaris liek reizē ar dabas atdzimšanu atdzimt arī sirdij, tā sāk atkal ilgoties un just. Tā ir sajūta, kad saproti, ka viss patiesībā ir ļoti, ļoti labi,» smaida Viktorija.

Grupas «Borowa MC» solists Aigars Runčis pavasari raksturo ar ledus iešanu, pastaigām un piknikiem pie dabas.

«Pavasarī man vienmēr ir vairāk brīvā laika nekā ziemā, tāpēc baudu dabu, dodos pastaigās. Ar sieviņu šogad vērojām, kā iet ledus, tas ir grandiozs skats, kas liecina, ka tiešām ir pavasaris, nevis ziema spēlē paslēpes ar mums,» par pavasara vēstnešiem stāsta Runčis.

Romantiskajā plaknē gan mūziķis neizjūt atšķirību, jo mīlestību un romantiku jau neietekmē gadalaiki; ja mīli, tad mīli. Gadalaiki maina tikai iespējas, kā kopā pavadīt laiku.

Lingita Lina Bopulu
Lingita Lina Bopulu Foto: TVNET

TV šova «Okartes skatuve» dalībniece Lingita Lina Bopulu pavasari saista ar saspringtu mācību grafiku un iespēju mācīties eksāmeniem pie dabas krūts.

«Man pavasaris vienmēr ir asociējies ar saspringtu mācību grafiku, jo tuvojas mācību gada beigas. Arī šis gads nav izņēmums, jo vēlos labi pabeigt pirmo gadu augstskolā,» skaidro Bopulu.

Meitene uzsver, ka mācības gan netraucē pamanīt vai baudīt pavasari. Tā kā jauniete dzīvo laukos, tad mācību grāmatas dodas lasīt upes krastā, kur ir iekārtots soliņš. Tas dod iespēju paralēli mācībām sajust saules starus un pavasara atnesto smaržu.

«Reizēs, kad mācību dēļ uznāk vēlme izvēdināt galvu, lai spētu atkal kvalitatīvi mācīties, dodos skrituļot. Man patīk siltā laikā braukāt ar skrituļslidām,» atklāj Lingita.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu