Komponistu savienību turpinās vadīt Gundega Šmite

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nākamos divus gadus Latvijas Komponistu savienību turpinās vadīt komponiste Gundega Šmite, kura par valdes priekšsēdētāju atkārtoti vakar ievēlēta savienības biedru pilnsapulcē.

Šmite dzimusi 1977.gadā, ir komponiste, mūzikas teorētisko priekšmetu pedagoģe. Komponistu savienības biedre Šmite ir kopš 2006.gada.

Latvijas Komponistu savienības biedru pilnsapulce jaunās valdes sastāvā iekļāva Andri Vecumnieku, Andri Dzenīti, Rolandu Kronlaku, Orestu Silabriedi, Daci Bluķi un Arnoldu Klotiņu, informē savienībā.

Savienības revīzijas komisijā vienbalsīgi tika ievēlēta Solveiga Selga-Tipmere, Atis Stepiņš un Indra Riše.

Latvijas Komponistu savienība ir organizācija, kura vieno latviešu profesionālos komponistus un muzikologus. Savienības mērķi un uzdevumi ir Latvijas profesionālās mūzikas un zinātnes veicināšana, aizstāvot biedru intereses, rosinot izaugsmes iespējas, kā arī ceļot biedru radošā darba prestižu Latvijā un pasaulē.

Latvijas Komponistu savienība rīko tādus vērienīgus mūzikas notikumus kā Latvijas Jaunās mūzikas dienas, kas notiek katru gadu, un Baltijas Muzikoloģijas konferenci, kas tiek rīkota ik pēc trīs gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu